A 37 éves Joanna Krupa elsősorban arról ismert, hogy pályafutása során kétszer fordult meg a Playboy magazin címlapján, de láthatta őt a Real Housewives of Miami című tévéműsorban is. Ahogy bizonyára már sejti, a nyuszilány nem valami szégyenlős típus. Az instáján olykor erősen kihívó jellegű fotókat oszt meg magáról, ami egyre több ember szemét szúrja. Legutóbb például meztelenül fürdőzve lépte túl néhány kritikus kedvű internetező ingerküszöbét.

A modellnek ennek ellenére esze ágában sincs visszafogni magát. Most éppen Saint Lucia szigetén nyaral, ahol hotelszobájának ajtajában ácsorgva mutatta meg magát a ruhái nélkül, ezzel hozzátéve a magáét az amúgy is káprázatos látképhez.

Joanna Krupa így fejezte ki, hogy magasról tesz a negatív megjegyzésekre. Mindjárt azt is megtudhatja, hogy miért.

Ha büszke vagy a testedre, de valakinek gondja van az insta-posztjaiddal, nem kéne követniük téged. Edzőterembe járok, és keményen dolgozom azért, hogy formában maradjak. Akkor miért ne oszthatnék meg egy fotót, ami megmutatja, hogy mennyire büszke vagyok a testemre? Ez a munkám része is. Van egy saját fehérneműkollekcióm és fürdőruhákat tervezek.

Szerinte egyébként azok ócsárolják, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, és vélhetően csak az irigység szól belőlük.

Via The Daily Mail