GettyImages-161425101

Azt mondják, kamu, hogy Alicia Keys nem sminkeli magát

2017.03.29. 15:15

Önálló, egyedülálló személyiség vagy, nem olyan, mint mindenki más. Elképesztő ereje van annak, ha tisztában vagy azzal, mennyire gyönyörű, bámulatos, különleges és egyedi vagy valójában. 

Alicia Keys legutóbb ezekkel a szavakkal biztatott minden nőnemű lényt arra, hogy álljon le a sminkeléssel, mert a sok vakolattól szerinte csak egymás klónjaivá válunk. Ebben a szellemiségben él, és nem csak beszél róla, hanem be is tartja: ehhez mérten semmiféle kencét nem hord fel magára csak azért, hogy szebbnek tűnjön, azt mondja, így tud igazán önmaga lenni. 

Ez az alaphelyzet, most (március 15-én) azonban Adam Levine Howard Stern-nek adott interjút, amiben egy igen kellemetlen szituációt idézett fel az énekesnő nemsminkelési szokásaival kapcsolatban abból az időszakból, amikor a Voice 2016-os, amerikai verziójában zsűritársak voltak.

Megjegyeztem, hogy kicsit túl sok festék van az arcán, pedig eddig azt hittem, hogy pont, hogy semennyi.

A finom megjegyzést követően az énekesnő viszont eléggé berágott, és ahelyett, hogy tisztázta volna az esetleges félreértést, csak annyit reagált, hogy

Kurvára azt csinálok, amit csak akarok.  

via GIPHY

Így legalább azt is megtudtuk, milyen reakciókat mutat Alicia Keys, ha sarokba szorítják. Ettől persze még elhisszük, hogy a hétköznapokban tartja magát az elveihez. 

Forrás: mic