Íme itt van, megérkezett az első része annak a filmsorozatnak, amiből lesz még 8 rész, és amiben azt is láthatjuk, ahogy a tengerparton sétálva Vajna Tímea megszabadul a bikinije felső részétől. A Maldív-szigeteken forgatott imázsfilmet meg is nézheti most rögtön:

Úgy tűnik, hogy Palvin Barbara jobban van. Néhány napja még egy sírós, szőke parókával feltuningolt képet posztolt magáról, de azóta már két életvidámabb és még inkább szexi fotót osztott meg Instagramján. Az egyik ez volt, a másik pedig ez a L'Oréal make up promófotó. Most egy kicsit megnyugodtunk.

Eye see you * new @lorealmakeup #voluminous

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Azt már megírtuk korábban, hogy Mihalik Enikő tervezi a Sugarbird legújabb kollekcióját, a modell most meg is osztotta saját Instáján, hogy mire lehet számítani. Íme az általa tervezett ruhák, van közte rózsamintás, magyar népmesés, balatonos és még turórudipiros pöttyös darab is. 

Ezúton is gratulálunk!

Jennifer Lawrence lett a Dior legújabb kampányának modellje. Íme a fekete-fehér fotók, amiket Brigitte Lacombe készített. Az pedig csak bónusz, hogy a nemrég Budapesten forgató színésznő egy olyan pólót kapott a forgatáson, amin ez szerepel:

Mindannyian feministának kéne lennünk!