Azt írja a JustJared, hogy Amber Heard beperelt egy filmkészítő céget, mert olyan szexjeleneteket forgalmaznak, amelyekhez ő nem járult hozzá.

Adódik a kérdés: akkor mégis hogyan készültek a szexjelenetek?

Kezdjük az elejéről: a London Fields című filmről van szó, amelyre - állítólag - Heard kizárólag úgy volt hajlandó leszerződni, hogy bizonyos meztelen/szexjeleneteket kihúztak a forgatókönyvből. A cég rábólintott a dologra, a megállapodás erre vonatkozó részeiről egy külön szerződésrész rendelkezett, úgy tűnt, minden oké. A cég pedig felbérelt egy testdublőrt, aki mindazokat a jeleneteket végigszerepelte, amelyeket Heard nem akart vállalni.

Ezután 2016-ban a film producere, Christopher Hanley beperelte szerződésszegésért, azt sugallva, a jelenetekről a színésznő tudta, hogy benne vannak a szerződésben, és utólag táncolt vissza.

Erre reagál most Heard a viszont-eljárással. Ügyvédje elmondása szerint eleve csak úgy vállalta el a szerepet, hogy megszabhatta, mennyit meztelenkedik és szexel a filmben, és ez Hanleynek is megfelelt, szóval nagyon nem egyeznek az álláspontok.

A színésznő állítása szerint nem tudott a testdublőrről sem, úgyhogy most azon ügyködik, hogy betiltassa a London Fields azon verzióját, amelyben az illető szerepel.