A Botrány című sorozatból ismert Kerry Washington első gyereke, Isabelle Amarachi Asomugha 2014-ben, második, Caleb Kelechi pedig 2016 októberében született, ezért a színésznő pontosan tudja, miről beszél, amikor azt mondja: ebben az időszakban a munka és a testépítés helyett illendő inkább a családra koncentrálni.

Az orvosom azt tanácsolta, hogy minimum fél évet hagyjak ki a szülés után, én pedig gondolkodás nélkül belementem. Fontos számomra, hogy szép fokozatosan lépjek vissza a mókuskerékbe, és nem vagyok hajlandó erősíteni azt az általános elvárást, hogy a celebasszonyoknak azonnal vissza kell menniük dolgozni.  

Annak idején olyan pletykák jártak körbe, amelyek azt állították, hogy már egy-két hét után visszatért a munkához, ez pedig nagyon feldühítette, lévén, egy percig sem volt igaz. Amit viszont ő vall, azért számít nem mindennapi megnyilvánulásnak egy híresség szájából, mert, aki elismert szerepet folytat a celebvilágban, az általában már a szülést követő napokban arra gyúr, hogy újra tökéletes formába hozza magát. Washington szerint azonban ezek irreális elvárások, amiknek fölösleges megfelelni. 

Forrás: People, refinery