A New Yorkban élő, hamarosan divattervezőként debütáló magyar modell Budapesten van, ráadásul Bryon Mollinedo, fotóssal röhög azon, hogyan nem szabadott innia gyerekkorában a kólát. A hashtagek is elég árulkodóak, szóval összeraktuk: minden bizonnyal Mihalik Enikő lesz a Coca-Cola következő kampányának egyik arca.

 

És ha már kulisszatitkok. Goldie Hawn a genetika mellett például az ilyen pakolásoknak is köszönheti, hogy 71 évesen is letagadhatna jó pár évet.

A girl's gotta do what a girl's gotta do 💁🏼

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által megosztott bejegyzés,

Mindeközben Jakabos Zsuzsa sajátos módon értelmezi a dobozolást. Az alábbi kis oktatófilm után azt is meg kellett állapítanunk, hogy az úszónő még mindig hihetetlenül hosszú ember.

Hétvégi Dobozolás 😉📦@doboz_functional_movement

〰〰〰•ZSUZSANNA JAKABOS•〰〰〰 (@zsuzsubell) által megosztott bejegyzés,

Lilu ennél most valamivel komolyabb teljesítményt tudott le. A műsorvezetőnő is részt vesz az Everest Expedícióban és tegnap feljutott az alaptáborba, amire azt írja, hogy nincsenek szavak. Abban a magasságban olykor létezni is fáj, úgyhogy tökéletesen megértjük. A látvány miatt meg főleg.

Mai Instahíradónk további részében cukizó celebkre helyezzük át a hangsúlyt. Kulcsár Edina, szépségkirálynő családja például egy meglehetősen aranyos állattal gyarapodott.

Íme, JOY:

A Németország és Magyarország között ingázó Istenes Bence pedig éppen az utolsó napokat tölti a családjával, jövő héten ugyanis már a Survivort forgatja, ezért 50 napot lesz távol ettől a kisembertől (is).