A Szex és New York főcíme majdnem "tütütlen" lett

2017.04.05. 13:29

A köztudottan cipőfetisiszta  Sarah Jessica Parker néhanapján nem csak elképesztő cipő-és szandálkollekciójáról közöl képeket az instagramján

Pár napja, a Szex és New York egyik tervezett, majd soha nem használt intróját osztotta meg, amit előtte, 19 évig sehol sem lehetett látni. 

Az egyedi és ismert klasszikus szettben.
Az egyedi és ismert klasszikus szettben.
Fotó: instagram

 A  sorozatnak a kezdeti időkben több alternatív főcímet is szántak a készítők, az egyikben a már ismert és kultikus tütüs szettben lavírozik a színésznő :

 A másik, eddig ismeretlen verzióban egy konszolidált kék ruhában rója a New York-i flasztert. Érdekes, de korántsem annyira cool, mint a végül választott, amely hosszú időre a New York-i szingliség jelképe lett.

Lost footage. The alternate and never used title sequence from "SATC" A really nice memory. X, SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

Elveszett felvételek, egy alternatív és soha nem használt képsor. Igazán szép emlék

– írta Parker a közzétett videóhoz. 

Hiába a színésznő negédes nosztalgiázása, a rajongók nagy része úgy vélekedett a kommentekben, hogy talán nem is volt olyan nagy baj, hogy az enyészeté lett ez a kissé sablonos verzió. 

Korábban felröppent néhány homályos utalás a harmadik Szex és Nem York filmmel kapcsolatban, azonban konkrét dátum vagy téma nem hangzott el, így a rajongóknak egyelőre be kell érniük ilyen apró „ajándékokkal”, illetve az ehhez hasonló kis találkozásokkal.

Közben persze nem tétlenkedik a színésznő, gőzerővel készül legújabb HBO-os sorozatának a Divorce, azaz Válásnak a második évada, melynek forgatásáról is kiszivárgott néhány fotó.