A köztudottan cipőfetisiszta  Sarah Jessica Parker néhanapján nem csak elképesztő cipő-és szandálkollekciójáról közöl képeket az instagramján

Pár napja, a Szex és New York egyik tervezett, majd soha nem használt intróját osztotta meg, amit előtte, 19 évig sehol sem lehetett látni. 

 A  sorozatnak a kezdeti időkben több alternatív főcímet is szántak a készítők, az egyikben a már ismert és kultikus tütüs szettben lavírozik a színésznő :

 A másik, eddig ismeretlen verzióban egy konszolidált kék ruhában rója a New York-i flasztert. Érdekes, de korántsem annyira cool, mint a végül választott, amely hosszú időre a New York-i szingliség jelképe lett.

Lost footage. The alternate and never used title sequence from "SATC" A really nice memory. X, SJ

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

Elveszett felvételek, egy alternatív és soha nem használt képsor. Igazán szép emlék

– írta Parker a közzétett videóhoz. 

Hiába a színésznő negédes nosztalgiázása, a rajongók nagy része úgy vélekedett a kommentekben, hogy talán nem is volt olyan nagy baj, hogy az enyészeté lett ez a kissé sablonos verzió. 

Korábban felröppent néhány homályos utalás a harmadik Szex és Nem York filmmel kapcsolatban, azonban konkrét dátum vagy téma nem hangzott el, így a rajongóknak egyelőre be kell érniük ilyen apró „ajándékokkal”, illetve az ehhez hasonló kis találkozásokkal.

Közben persze nem tétlenkedik a színésznő, gőzerővel készül legújabb HBO-os sorozatának a Divorce, azaz Válásnak a második évada, melynek forgatásáról is kiszivárgott néhány fotó.