Amióta kamerásak a mobilok, szinte mindenkivel megtörtén már, hogy valakit titokban lefotózott, legyen az celeb vagy egy viccesen öltözött utastárs. Ilyenkor pedig azért az ember tudja, ez nem a legfrankóbb dolog, stresszel is rendesen, nehogy észrevegyék, mert az mindenképp baromi kínos, pláne ha magyarázkodni is kell miatta. Naomi Watts pont kiszúrt egy ilyen amatőr lesifotóst, akit elég viccesen beégetett.

A színésznő hozzá van szokva, hogy fényképezik, nem is szereti különösebben,  így mikor észrevette, hogy a metrón az egyik utastársa éppen nagyon látványosan, természetellenes pózban úgy tesz, mintha csak nyomogatná a telefonját, pontosan tudta, hogy róla készül fotó. Ezt a pillanatot ő is megörökítette, ez után pedig csak meg kellet várnia, hogy az eredeti kép kikerüljön az Instagramra, hogy reagálhasson rá.

Íme a titokban készült fotó Naomi Wattsról:

És itt a válasz:

A dolgot még érdekesebbé teszi, hogy az egész még tavaly májusban történt, de csak most vette észre egy Twitterező, aki közzétette a felfedezést.  Így a lesifotós közel egy évig azt hihette, hogy megúszta a kínos esetet anélkül, hogy túl sokan tudomást szereztek volna róla.