Hajdú Péter péntek délelőtt reagált a Bors tegnapi és mai számában megjelent cikkekre, amelyek arról szóltak, hogy miért ment tönkre Sarka Kata és Hajdú házassága.

A cikkekben szerepelt egy titokzatos nő, akinek állítólag Sarka Kata és Kulcsár Edina kö­szönheti a szakítását. A fiatal lányról nem derült ki semmi konkrétum, csak annyi szerepelt az írásokban, hogy 30 éves, kifejezetten csinos, barna hajú, köze van a médiához, és több szállal is kötődik a celebvilághoz.

Hajdú Péter ma délelőtt egy Facebook élőzéssel válaszolt ezekre az állításokra. Elmondta, hogy nem azért ült le, hogy kiborítsa a bilit, ez nem az ő stílusa.  Viszont baromi ízléstelennek tartja ezt az egészet, és gyalázat, ami történik.

A műsorvezető szerint mostantól már az összes barnahajú médiamunkás retteghet, hogy esetleg ő az, aki címlapokra kerül a jövőben. Hajdú felháborítónak tartja azt is, hogy az újság nem nevezte meg a forrást, és azt sem írta le, hogy kitől van az információ. Annyit mondott még, hogy nem azért ment tönkre a házasságuk, mert ő vagy Sarka Kata félrelépett volna, hanem azért, mert nem működött együtt a kapcsolatuk. Az élőzés közben egyébként Sarka Kata is csatlakozott az adáshoz. 

Élőben most***

Posted by Hajdú Péter on Friday, 7 April 2017

Hozzátette azt is, hogy nem véletlen, hogy Sarka Kata és ő maga sem szólalt meg mostanában az ügyben, és azt is elmondta, hogy:

Nyilván ennek lesz folytatása, de én nem tudok ezzel a dologgal mit kezdeni.