Tavasszal sokan rá szoktak kapcsolni az edzésre, hogy kicsit jobban formába jöjjenek a strandolós szezonra, úgyhogy pont aktuális egy heti trend tréningruhákból. Persze nem az olyan uncsi darabokat fogjuk mutatni, amilyenben ön is edz, mert kit érdekelnek a párezres árú gatyák, amiket az egyszeri ember azért vesz, hogy beleizzadjon meg összekoszolja?

Mi természetesen a hírességek luxuskategóriás mackóiból mutatunk most egy elég kemény összeállítást, ezek a joggingok ugyanis forintban milliós összegekbe kerülnek. Igen, kedves olvasó, másnak az tréningruhája kerül annyiba, mint amennyit ön több hónap alatt megkeres. Hát akkor ebben a szellemben kezdjünk is neki.

Elton John

A mi tippünk: a 70 éves Elton John különösebben komolyan edzeni nem igazán szokott. Ő inkább mindenféle alkalmakra megy el tréningruhában, és az utóbbi időben, mióta az Adidas kiment a divatból az ő kedvenc márkája pont a mi kedvenc márkánk: a Gucci! A Daily Mail úgy számol, hogy amit egy-egy ilyen melegítőruhás alkalomkor Elton John visel, az összesen 1,1 millió forintba kerül, ebből a mackó plusz a cipő ára 900 000 Ft. Szép hímzés van a hátulján, biztos azért ilyen drága!

Rihanna

Szintén szereti a Guccit Rihanna, aki tavaly ilyenkor kápráztatott el mindenkit ezzel a smaragdzöld luxustréningancúggal, ami a '70-es éveket idézi, és amiben természetesen nem a konditerembe ment el, hanem valami alkalomra a New York-i éjszakában. Hímzés ezen is van, plusz egy kis szőrme, így legalább egy picit jobban értjük az árát. Mellesleg Rihanna maga is tervez tréningruhákat, de a Fenty Puma kollekció darabjai ehhez képest tök olcsók, párszáz euróért, azaz hetven-százezer forint körüli árért a legdrágábbakat is meg lehet venni.

Pharrell Williams

Ezen a héten is láttunk egy méregdrága, de edzéshez nem való tréninget. Ezt Pharrell Williams viselte a Chanel rendezvényére, az öltözék szintén ennek a luxusmárkának a kreációja. A cipő azonban nem: a HUMAN RACE felirattal ellátott cipők nem a HUMANICtól vannak, hanem igazából ez is Adidas, amint azt Williams dokumentálta is az Instagramon.

Kylie Jenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jennert az Instagramról mutatjuk, ő a Juicy Couture nevű, az ezredforduló környékén menőnek számító márka visszatéréséhez asszisztál nagy lelkesen.

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Őszintén szólva annyira nem néz ki bonyolultnak ez a szett, hogy két designercsapatra is szükség legyen a megalkotásához, de ez a helyzet, ezeket a tréningruhákat a Vetementsszel közösen sikerült megtervezni. Az MTV website-ja úgy tudja, hogy 1640 dollárba kerül egy ilyen, ami kis híján félmillió forintnak felel meg (477 000 Ft).

Khloé Kardashian

És mutatunk egy még durvábbat a Kardashian-klán jóvoltából. Szintén most januárban volt, hogy Khloé Kardashian éppen távozott „a stúdióból″, amikor pont ez a flitterrel kivarrt, kék mackó volt rajta, és jól lefényképezték a fotósok. Egy olyan bolyhos papucsban volt ehhez a szetthez, amit Peggy Bundy is megirigyelt volna, na de az árkategória nem éppen az, amiben Rém rendesék otthon voltak.

Az Ashish UK nevű cég gyártja és kínálja ezt melegítőt, a Net-a-Porteren csak a nadrágot találtuk meg, az önmagában 1730 dollár. A mackófelső feltehetőleg drágább, mint az alsó, de tegyük fel, hogy az is ugyanennyibe kerül, így ez a tréningruha összesen pont egymillió forintra jön ki.

Vlagyimir Putyin

Ki a legjobb melegítős celeb?

És volt ez a velőtrázóan bizarr videó (illetve képsorozat) 2015-ben, ahol Vlagyimir Putyin edz Dmitrij Medvegyevvel. Persze az elemzők rögtön lecsaptak, és kiderült, hogy ez a melegítő konkrétan selyemből és kasmírból van, egy Lora Piana nevű olasz cég gyártja/forgalmazza, és egy 700 000 Ft körüli összegért ön is vehet majd magának egyet, ha a tanév végére összejön elég takarékbélyeg.

Amíg például a Gucci vagy a Chanel nyilván nem azért gyártja megtrendiesített tréningruháit, hogy abban bárki is nekilásson edzeni, addig ezt a darabot szemlátomást tényleg komolyan tornázáshoz készítették. El se tudjuk dönteni, hogy ettől most ez jobb-e vagy rosszabb, de reméljük, ön kevésbé tanácstalan, és máris van kedvence a fenti hat melegítős híresség közül. Klikkeljen egyet most!