Nem ritka, hogy sztárok behisztiznek valamin egy film forgatása során, de a két macsó egyedi eset. Az egész a legújabb Halálos iramban-film, a The Fate of the Furious forgatásán kezdődött. Dwayne Johnson kirakott az Instagramjára egy posztot, amiben azon tépte a száját, hogy egyesek mennyire nem végzik profin a munkájukat. Egész pontosan...

Egyesek itt kemény férfiaknak, igazi profiknak tartják magukat, mások meg nem. Akik nem, azok ahhoz is beszariak, hogy csináljanak valamit. Puhapöcsök.

Ez az üzenet leginkább Vin Dieselnek szólt, aki meg is ígérte követőinek, hogy majd mindent elárul, elmondja, hogy is voltak a dolgok. A szennyes kiteregetése elmaradt. Az egész (mű)balhé augusztusban történt, de most megint érdekessé vált a dolog, mivel közös filmjüket közösen kell promózniuk. Johnson nem vonja vissza az akkor leírtakat, de annyiban tisztázta a dolgot, hogy 

"Minden ember máshogy csinálja a dolgait. Az ő munkához való hozzáállása nem egyezett Vin Dieselével, de mint mindig, most is a film a lényeg. Örül, hogy a rajongóknak tetszik."

Vin Diesel nem nyilatkozott az ügyben. Még a balhé kirobbanása elött mondta, hogy az ő házában A Sziklát csak Dwayne nagybácsinak hívják. Hogy azóta mi van, az jó kérdés.

Aprópó...

Melyik a kedvenc Halálos iramban-filmje?

(Via US Magazine)