Hétfő délelőtt és kora délután is még jellemzően derült, napos időnk lesz, de a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhők is megjelennek az égen. A legmagasabb nappali hőmérséklet ma 21 és 25 fok között valószínű, de holnap napközben  egy hidegfrontnak köszönhetően már csak 15-21 fok között alakul.

  • A Blikk ma arról ír, hogy Gregor Bernadett annyira kikészült attól, hogy kitették a Pesti Magyar Színházból, hogy azon gondolkodott, elmegy egy állatkórházba recepciósnak. De végül nem ment. Az utolsó pillanatban ugyanis megkeresték az Újszínháztól, és azóta helyreállt a világbéke, hiszen remek szerepeket osztanak rá.
  • A Bors pedig Antal Timi (ha már fogalmam sem lenne ki ő, az X-faktor harmadik szériájának egyik versenyzője) emlékezetes lánykéréséről ír. Merthogy az énekesnő kezét egy moziban kérte meg a barátja. „Kibéreltem egy mozitermet és forgattunk egy videoklipet a dalhoz, amit Timinek írtam. Itt-ott látható benne, hogy írok valamit egy papírra, de csak a végén mutatja a kamera a szöveget: Hozzám jössz feleségül? Azt mondtam neki, hogy meghívást kaptunk egy filmvetítésre. Beültünk, kezdődtek az előzetesek és amikor feltettem a nagy kérdést, meglátta, hogy a mozinézők mind a szerettei.″ A válasz nyilván igen volt.