Ha esetleg azt gondolta volna, hogy Richard Gere teljesen képben van a legnépszerűbb filmjével, a Micsoda nő! című mozival kapcsolatban, akkor sajnos el kell, hogy keserítsük. A 67 éves színész néhány napja Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett, és elárulta, hogy legutóbb 1990-ben látta a nagy sikerű filmet. 

Vagyis abban az évben, amikor először bemutatták. 

A Golden Globe-díjas filmsztár elmondta, hogy akkor látta utoljára a Julia Roberts főszereplésével készült mozit, amikor előzetes vetítésen megnézhették 27 évvel ezelőtt.

A Micsoda nő! Richard Gere mai napig legismertebb és legsikeresebb filmje, és bármerre jár a világban, mindenki erről a filmjéről kérdezi őt. Gere az interjúban beszélt arról is, hogy nagyon távolinak tűnik már ez a forgatás, és azóta két házasságon is túl van, szóval nagyon sok minden történt 1990 óta. 

Kimmel azt a kérdést is feltette a színésznek, hogy előfordult-e már vele, hogy egy nő azzal a szöveggel ment volna oda hozzá, hogy miatta és a filmje hatására vált prostituálttá. Erre a gonoszkodó felvetésre Richard Gere csak annyit válaszolt: 


Csak nagyon ritkán, egyszer-egyszer.

via E News

Micsoda nő! 18+

A filmet megvalósító Disney stúdió egyik vezetője, Jeffrey Katzenberg egyébként nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy a film eredetileg sokkal komorabb befejezést kapott volna. Az első forgatókönyv szerint a történet végén a film két főszereplője, Edward és Vivian nem éltek volna olyan boldogan, mint a történet befejezésében. Vivian kábítószer-túladagolásban meghalt volna, amivel arra kívánták felhívni a nézők figyelmét, milyen is egy Los Angeles-i prostituált élete.