Hogy lehet az, hogy 2017-ben, 13 évvel a sorozat vége után is még mindig vannak olyan újdonságok, amiket el lehet mondani a sorozattal kapcsolatban? Egyrészt nagyon sok epizódról van szó, amiben rengeteg apró kis poén, baki, érdekesség lehet; másrészt úgy tűnik, hogy a folyamatos ismétlésekkel műsoron tartott Jóbarátokat valahogy képtelenség megunni.

Korábban már összeszedtünk 25 olyan dolgot, amit nem biztos, hogy tudott a sorozatról.

Ebben volt szó az ajtók változó számozásáról, Bruce Willis ingyenes szerepléséről, hogy mennyit kerestek a szereplők, hogy a Warner Brothers stúdiójának pincéjében találták a Central Perk kávéző ikonikus kanapéját, ami a díszlet meghatározó eleme lett, és így tovább.

Most viszont inkább olyan dolgokról lesz szó, amiket akár ön is észrevehetett, ha nem csak felületesen nézte a hat barát vicces történeteit.

Az feltűnt, hogy egyszer a kávézóban a sütis tányéron egy méretes krumpli volt?

Pedig így volt.

  • Azt tudta, hogy a 9/11-es terrortámadás után több epizódban is NYPD és FDNY feliratokat elhelyezve tisztelegtek a szolgálat közben életüket vesztett tűzoltók és rendőrök előtt?
  • A 3. évad 3. részében van egy jelenet, ahol látszik, hogy Monica lakásában valaki elmegy a rejtélyes zöld ajtó mögött.
  • A jelenetben, amikor Chandlernek csakis Julia Roberts karakterének rózsaszín bugyiját kellene viselnie, akkor Chandler egy ajtóval a hóna alatt megy át a termen. Akár rajta is lehetne az a bizonyos alsónemű, de egy kicsit látszik, hogy boxer alsót visel.

 

  • Ross legénybúcsúján a felfújt lufik valójában felfújt óvszerek.

A további érdekességeketa Buzzfeed oldalán tekintheti meg.

(Buzzfeed)