Bella Thorne egy elég kimerítő interjút adott a Harper's Bazaarnak, amiből összeszedtük a legérdekesebb információkat. Persze, ha az egész interjúra kíváncsi, nem tartjuk vissza, az alábbi linkre kattintva el is olvashatja. 

Menjünk szép sorban, tudjunk meg dolgokat a 20 éves Bella Thorne-ról azon kívül, hogy egy igen dögös, biszexuális színésznő. 

Nem szeret kimenni az utcára

Mindig aggódom, amikor kiteszem a lábam otthonról, hogy vajon mikor fogják telibefotózni a pattanásaimat, és mit írnak majd a bőrömről akkor, amikor épp egy buliból tántorgok haza. A sztárságnak ettől a szegletétől ki vagyok borulva. 

Anyukája azt akarta, hogy énekesnő legyen

Thorne anyukája marketingesből lett tehetségkutató, aki mindenáron azt szerette volna, ha a lányából híres énekesnő lesz. Ennek ellenére valahogy mégis inkább filmszerepeket kapott, és egészen kicsiként (9 évesen) már játszott a Törtetőkben, sőt, A narancsvidékben is. Később a Shake it Up című Disney-sorozattal vált híressé, viszont ez az egész gyereklétét olyan irányba terelte, hogy gyarkolatilag

fogalma sem volt, ki is ő valójában.

Végre megvalósíthatja önmagát

Azt mondja, megkönnyebbült, amikor tavaly elköltözött az anyjától, és rájött, hogy onnantól kezdve nyugodtan lázadozhat. Belelovalta magát, hogy végre annyi pirszingje és tetoválása lehet, amennyit nem szégyell. Ezzel a mentalitással igyekezett megtalálni önmagát, amit a külső szemlélő az ideiglenesen kékre festett hajából érzékelhetett - a rajongók nem is igazán tudták mire vélni. 

Pedig valójában ez vagyok én, csak ezt az énemet soha senki nem ismerte. Mindig is egy bábu voltam, akinek nem lehettek saját döntései, és nem gondolhatott önmagára egy pillanatig sem.  

Ha nincs senkije, a média megoldja, hogy legyen

Nem csak a pattanásai miatt fél kimenni az utcára, hanem azért is, mert amint bárkivel is mutatkozik, teljesen mindegy, ki az illető, egy perc alatt összeboronálják vele. Persze csak elméletben, de neki ez épp elég stresszfaktor az életében.

Szeretnék egyszer korcsolyázni vagy biciklizni menni egy fiúval, de egyszerűen nem tehetem meg, mert amint kiteszem vele a lábam az utcára, azonnal azt hiszik, hogy a pasim. Pedig még semmi sem történt köztünk. Bakker, el kell döntenünk, hogy hozzám vagy hozzá megyünk, mert a házat egyszerűen nem hagyhatjuk el. 

Thorne és az ő biszexuális énje 

Lassan egy éve már, hogy a színésznő coming-outolt egyet a Twitterén. Egy rajongója szegezte neki a kérdést, hogy nem biszexuális-e véletlenül, ő pedig azt találta válaszolni, hogy de. Na, akkor el is szabadult a pokol, és azonnal össze is hozták fejben a bátyja barátnőjével, pedig erre soha semmiféle bizonyíték nem volt. Ugyanakkor, ha valaki ilyen lazán bevallja, hogy az átlagostól eltérő szexuális érdeklődéssel bír, akkor valószínűleg azt is elmondaná, ha járna valakivel. Na, az interjúban most erről is beszélt. 

Csináltam már ezt-azt lányokkal, de sose jártam eggyel sem, pedig őszintén vágyom rá, hogy egyszer megtörténjen. Talán nem tetszem a lányoknak. 

Ekkor azzal folytatta, hogy mennyire nehéz a nők jelzéseit értelmezni. 

Sosem tudom eldönteni, hogy egy csaj rám van kattanva, vagy csak a barátom akar lenni. Én márpedig nem flörtölök olyan lánnyal, aki csak spanolni akar velem. Mi van, ha megcsókolom őt, ő meg azt mondja, hogy túlléptem egy határt és hagyjam már békén? Összezavar, hogy nem tudom, mit akarnak tőlem a nők. 

Kristen Stewart lehetne az első

Annyira dögös, és szerintem ő a legmenőbb csaj a Földön. Odáig vagyok érte. 

Mit tudtunk még meg? 

  • hogy diszlexiás, és ez sok problémát okozott az életében, az pedig pláne, hogy emiatt harmadikos korában kivették az iskolából, és nem is nagyon foglalkoztak vele. Azt mondja, sokáig tök hülyének érezte magát. 
  • Azért beszél nyíltan az életéről, mert szeretne segíteni a fiatal rajongóin, akiknek testi-lelki problémáik vannak - annak idején öngyilkos akart lenni, szóval tudja, hogy milyen nehéz egy tinédzser élete.
  • Nem bír egyedül lenni, kiborítja, ha nem él párkapcsolatban – ezért sokan támadták, de őt ez sem érdekli.
  • régen mindig mindenkinek és mindenről hazudott, most viszont, amióta híres lett, önmagát akarja adni a világnak

Forrás: Harper's Bazaar