horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Exek az Édenben: szex-szerűség az első estén

2017.04.18. 23:01

Elindult a VIASAT3 párkeresős taktikai reality-je, az Exek az Édenben, ami legegyszerűbben úgy írható le, mint az Éden Hotel és az Ex on the Beach szerelemgyereke. (Azért nem egy az egyben Ex on the Beach, mert ott nincs pénznyeremény, csak jönnek-mennek a volt pasik és csajok, itt viszont taktikázni kell, van kiszavazás, és 10 millió forintot lehet a végén hazavinni- a szerző.)

Minden friss valóságshow egyik legérdekesebb eleme talán, amíg az újdonság erejével hat, hogy vajon mennyire tartják magukat az emberek a bemutatkozó videóikban mondottakhoz, leginkább azzal kapcsolatban, hogy meddig bírják szex nélkül. 

"Számomra nagyon fontos a szex, de ha kell, akkor kibírom akár hónapokig is nélküle"

- hangzik el sokszor, ami általában nagyon hamar megdől, amint 8, 10 vagy 12 emberre és 120 négyzetméterre korlátozódik körülötte a világ.

Eddig általában olyan egy hetet kellett várni, hogy az adott valóságshow, mondjuk a Való Világ új évadában egyes lakók eljussanak a paplan alatti maszatolásig, vagy a valami kis meztelenkedésig. Az Exek az Édenben megdöntötte ezt a hivatalosan nem jegyzett rekordot: már az első adásban, rögtön két pár is csinált valamit, amiről úriemberek nem beszélnek.

Mit gondol, minek köszönhető ez?

 • 826
  Ilyenek ezek a mai fiatalok.
 • 534
  Kicsit beitaloztak és elkapatták magukat.
 • 426
  Egyből egymásba szerettek, ezért történt az, ami.
 • 359
  Nem tudták, hogy veszik őket a kamera.