• Ahogy arról beszámoltunk, Gáspár Győzőt, vagyis Győzikét 50 milliós adócsalással vádolja a NAV, ezért a múlt héten házkutatást tartottak nála. A Blikkből most további részletek derültek ki az ügyről. „Hat óra előtt bekopogtak a maszkos, gépfegyveres kommandósok, és közölték, hogy házkutatási parancsuk van. Virágot kirángatták az ágyból, lehúzták az ágyneműjét, a matraca alá is benéztek. Szegény kislány azóta köztünk alszik. Átkutatták a ruháinkat, a függönyök mögötti részt is átvizsgálták. Még mosdóra se mehettem egyedül emlékezett vissza Győzike, akinél drogokat és fegyvereket is kerestek, de végül semmi illegálisat nem találtak. A lap birtokába került iratok szerint a zenésznél a házkutatás idején 740 ezer forint volt. A NAV nyomozói ebből 710 ezer forintot vittek el, a maradék 30 ezer forintot viszont meghagyták húsvétra. Győzike ennek ellenére nem volt túlzottan elégedett, és visszaszólt az egyenruhásoknak. „Nyilatkozott továbbá, hogy...készpénze annyi van, amennyi a pénztárcájában van, továbbá szó szerint azt mondta, hogy a pénz g...i jó helyen van, k...va jó helyen van idézte szavait a jegyzőkönyv.
  • Ugyancsak a Blikk írta meg, hogy Hajdú Péter Spanyolországban ünnepelte a húsvétot új párjával, Eszterrel, akiről egy bikinis fotót is megosztott a neten. Ez persze beindította a szokásos kommentáradatot, és megint akadtak olyanok, akik az alkalmat megragadva Sarka Kata testével vontak párhuzamot. Sarka eközben egy osztrák–magyar határ melletti hotelben lazított a gyerekekkel, valamint B. Istvánnal, Hajdú korábbi üzlettársával és barátjával. Vele a korábbi hírek szerint kifejezetten közel kerültek egymáshoz.
  • Mint ismert, Kasza Tibor A Nagy Duett élő adása alatt kérte meg kedvese, Andrea kezét. A Blikk azzal egészítette ki a történetet, hogy a pár már nagy erőkkel dolgozik a családalapításon, de valamilyen okból eddig nem jött össze a dolog. Az énekes azt mondta, több vizsgálaton is átestek annak érdekében, hogy kiderítsék, miért nem érkezik a baba, és eszük ágában sincs feladni.
  • Kaszáék románcával a Bors is foglalkozott. A cikk alapján a magyar televíziós történetében először fordult elő, hogy élő adásban kérjék meg egy lány kezét. Ahhoz, hogy ez összejöjjön, az énekesnek 200 ember előtt kellett titkolóznia. Ennyien dolgoznak ugyanis a stúdióban. „Tibi mondta, hogy dalban szeretné megkérni Manker kezét. Megbeszéltük a produkciót, egy hétig ugyanúgy eljött a próbára, mint a szereplők. A háttérgrafikát gyártó kollégával készítettük el a kivetítőre a lánykérés szövegét. De ez még a kamerapróbán sem látszott, csak az volt kiírva, hogy A Nagy Duett,nehogy valaki a stábból elszólja magát. Még Tillának sem mondtam el, neki is meglepetés volt. Az operatőr is, aki Andit mutatta, csak az adás alatt szerzett róla tudomást. Tibi rettenetesen izgult, próbált, és mindennap megkérdezte: „Ugye nem tudja meg? Ugye nem fogunk lebukni?” Borzasztóan fontos volt neki, hogy minden tökéletes legyen” – mondta el a show kreatív producere, Németh Ádám.