Az már biztos, hogy a Lip Sync Battle eheti epizódjában le fog esni az állunk. Kate Upton ugyanis Britney Spears legismertebb számát, a ... Baby One More Time c. dalt tátogja majd el a műsorban. De az előadásmód se lesz egyszerű. Mutatjuk. 

A Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának legutóbbi (háromszoros) címlaplánya, Kate Upton igazán megtisztelő felkérést kapott: meghívták a műsorba, hogy énekelje el Britney Spears legnagyobb slágerét, és a párbajban Ricky Martin lesz az ellenfele.

A népszerű kábeles sorozat, a Lip Sync Battle nagyon egyszerű ötletre épül: különböző celebek tátognak el közismert, klasszikus slágereket. A sztártátikában részt vett már többek között Channing Tatum, Christina Aguilera, Snoop Dogg, Gigi Hadid, Eva Longoria és így tovább. Az egész egyébként pár éve indult még Jimmy Fallon NBC-s éjszakai talkshow-jának részeként, aztán a celebkaraoke önálló sorozatot kapott, és már a harmadik évadánál tart.

Itt lehet megnézni egy rövid ízelítőt abból, hogy milyen is az, amikor Kate Uptonból Britney Spears lesz.  

És ki tudja, talán még az is lehet, hogy a most csütörtökön adásba kerülő epizódban meglepetésként feltűnik a dal eredeti előadója is.

via E News