Nyíltan kezelt tény, hogy a nők nehezebben tájékozódnak menet közben, mint a férfiak, és ebben az sem segíti őket, ha mindeközben egy térképet tartanak a kezükben. Következésképp általában azt a verziót választják, hogy a szembejövő járókelőt inzultálják, hogy ugyan közölje már velük, hogy épp hol vannak, és merre kell menniük, hogy máshol legyenek. 

Ez a problémakör lépett fel Rihanna életében is, aki épp a Coachellán tartózkodik szórakozási célzattal. Illetve szórakozna, ha nem kellene helyette órákon át kavirnyásznia, mire eljut egyik színpadtól a másikig, vagy mire legalább a kijáratot megtalálja. Helyette is kellemetlen bevallanunk, de a fent említett eset megtörtént vele a minap, aminek kiváltó oka elsősorban a labirintusszerűen összeállított back-stage-rendszer lehetett. Egy ott tartózkodó informátor elmondta a Page Six-nek, hogy az egész területet egy hosszú, füves sétány határolja, amelyen keresztül el lehet jutni egyik színpadtól a másikig. 

De a sétány annyira iszonyú hosszú (majdnem 5 km), hogy sose tudod, éppen merre tartasz

- mondta, de a szavaiból az is kiderült, hogy az énekesnő számára ez a táv igen kellemetlen pillanatok okozója volt. 

Több mint másfél kilométert sétált, miközben folyamatosan azt próbálta megtudni, hogy hol van a kijárat. Senki sem segített neki. 

Bízzunk benne, hogy azóta megoldotta a kellemetlen helyzetet, és nem kolbászol azóta is valamelyik színpad mögött gyámolatlanul. 

Forrás: Page Six