Stohl András önmagához híven, lendületesen és meglehetősen őszintén indította be újra április 20-án a Morning Show-t a Class FM-en. A megújult reggeli műsort úgy harangozták be, hogy bele fognak állni mindenbe, és nem lesz elkenés, de politika sem, mert ez nem az a műsor. Az időjárás-jelentő Pataki Zita, Janklovics Péter és Stohl András hónapok óta próbáltak, hogy ma összeszokott csapatként indítsák a műsort. 

A várakozásoknak megfelelően Stohl energikusan kezdte a műsort, a három műsorvezető közül az ő hangját lehetett leginkább hallani, a többiek inkább alájátszanak. A politika viszont csak nem maradt ki: viccelődtek Mészáros Lőrinccel, Gulyás Márton pedig a vendégük volt.

Vendégünk Gulyás Márton. Ha kíváncsi vagy rá, hallgasd a Morning Show-t! #morningshow

Posted by Class FM on Thursday, 20 April 2017

Amikor a börtön udvarán sétáltam...

Stohl nem szívbajos, már az első adásban a börtönkalandjairól sztorizott, mintha csak Ferenciek terén történt volna az eset. Műsorvezetőtársai is hallhatóan kicsit meglepődtek ezen. [Pedig a színész-műsorvezető nem először csinál ilyesmit, húsvéthétfőn, az újrakezdett Reggeliben azzal viccelődött, amikor fel kellett emelnie a kezét, hogy ez a helyzet nem ismeretlen számára – a szerk.]

Egyetlen adás alapján nem lehet megítélni, milyen a műsor, de egyelőre úgy tűnik, a hangvétel inkább könnyedebb, a műsortól korábban megszokott, szórakoztató irányú lesz.

És úgy tűnik, Stohl András bármilyen mikrofonba beszél, mindig jó választás.