Hamar hírhedt lett a reklám, amiben a szupermodell egy doboz Pepsit ad egy tüntetésen egy rendőrsorfalban álló rendőrnek. A Pepsi gyorsan visszavonulót fújt, de addigra a képsorok mémmé váltak. Kendall Jennert eléggé megviselte, hogy ekkora botrány lett az ügyből, de amint az látszik, egy rosszül sikerült videótól még nem kell az örök feledés homájába merülnie. Az eset után pár nappal már egy híres celebfodrász csinálta a frizuráját egy új projekten.

De úgy látszik, hogy a magánéletével is minden a legnagyobb rendben van. Úgy néz ki, hogy bepasizott, de legalábbis nagyon összebújós haveri/baráti kapcsolatot ápol A$AP Rocky, azaz rakim Mayers rapperrel. Amint Jenner megérkezett a Coachellára az volt az első dolga, hogy megkeresse a zenészt. Többen is látták őket táncolni, és elég nyilvánvaló volt, hogy úgy mozognak együtt, mint egy pár. Egy forrás külön kiemelte, hogy 

tánc közben Kendall Jenner levette A$AP Rockyról a szemüveget, hogy ő vehesse fel.

Sőt! Valaki még azt is látta, hogy az este folyamán A$AP Rocky "csak azért" ölelte szorosan magához a szupermodellt, hogy az ne fázzon.

Nem lenne meglepő, ha valamelyikük megerősítené, hogy járnak, mert amúgy már 2016-ban többször is lehetett őket látni közösen: például együtt voltak Párizsban, New Yorkban pedig közösen vettek valami ékszert.

Az biztos, hogy kölcsönösen kedvelik egymást. A kérdés az, hogy mennyire?

(Daily Mail, E!)