Amy Schumerről kiderült, hogy remek hálálkodó, szóval, ha véletlenül összefutna vele, reménykedjen benne, hogy épp pisilnie kell. Mármint nem önnek, hanem a színésznőnek. Tudjuk, hogy ennyivel még nem győztük meg, de ne aggódjon, máris kifejtjük.

Az történt tehát, hogy a napokban kocogni ment, ami erős hatással volt a szervezetére, ezért azonnal keresnie kellett egy mosdót, ahol a problémáját kiiktathatta. Ezért már alighanem félig összekulcsolt lábbal tért be egy útba eső matracüzletbe, hogy egy ott dolgozónak szegezhesse a gyötrő kérdést:

merre találom a vécét?

A nő ijedtében megmutatta neki, pedig akkor még azt sem tudta, kinek az életét menti meg ezzel a jóindulatú cselekedettel. 

Schumer, dolga végeztével, megkönnyebbülve tért vissza a bolt aulájába, és megkérdezte az asszonyt, hogy az árura bocsájtott matracok közül melyik a kedvence. Lazarre (így hívják a nőt) egy kétezer dolláros, azaz egy nagyjából

580 ezer forintos matracra mutatott hirtelen, amelyet Amy Schumer azonnal meg is vásárolt neki.

Állítólag a legjobb pillanatban jótékonykodott vele, Lazarre és a lánya ugyanis nemrégiben költözött új lakásba, fekhelyük azonban még nem volt, vagy legalábbis nem ilyen drága. 

Elképesztő, oltári! Még mindig sokkos állapotban vagyok

- mondta az eladó, majd hozzátette, hogy először nem is sejtette, hogy maga Amy Schumer volt vele ennyire jófej, így csak utólag, a számlát elolvasva jutott teljes körű információhoz a személyét illetően. 

Forrás: People