Mel B-t pereli a dada, amiért az énekesnő azt állítja, a férje gyerekével volt terhes

vik
2017.04.21. 14:22

A TMZ dokumentumokkal is alá tudja támasztani a hírt, hogy az ex-Spice Girl Melanie Brownt beperelte a dadus, bizonyos Lorraine Gilles, amiért az énekesnő azt híreszteli róla, hogy vele csalta meg a férje, Stephen Belafonte, de olyannyira, hogy szerinte a titkos kapcsolatukból gyermek is fogant. Az állítólagos majdnemutódot ráadásul a volt férj kérésére el is kellett vetetnie Gilles-nek - legalábbis ezeket állítja Mel B.  

A dadus szerint ő semmit nem tett, amivel Mel B vádolja.
A dadus szerint ő semmit nem tett, amivel Mel B vádolja.

Az rejtély, hogy honnan ilyen jólértesült Gilles teherbe esésével kapcsolatban, mindenesetre egészen biztos minden egyes kijelentésében. Ahogy abban is, hogy Gilles és Belafonte pénzt loptak tőle, az meg már csak hab a tortán, hogy a férj annak idején különböző nőkkel kényszerítette az énekesnőt szexuális kapcsolatra, az aktusokat videóra vette, majd a felvételekkel zsarolta őt. További sérelmeket hirtelen nem tudunk felsorakoztatni, de talán Mel B-nek ennyi is elég mostanában ahhoz, hogy az ügyvédjével konzultáljon rendszeresen.  

Ő itt a férj, akivel mégsem szexelt a dadus. Vagy de. Vagy nem.
Ő itt a férj, akivel mégsem szexelt a dadus. Vagy de. Vagy nem.

Gilles azonban az egészet tagadja úgy, ahogy van, szerinte szemen szedett hazugság Brown minden állítása, úgyhogy nem tehetett mást, mint hogy bepereli őt, feltételezhetően rágalmazásért. Biztos a dolgában, azt állítja ugyanis, hogy számos képes bizonyíték áll rendelkezésére, amivel hatni tud a bírákra. 

Az egész ügylet különlegessége, hogy Amerikában nem sok helyen engedélyezik, hogy egy válással kapcsolatos perben egy harmadik fél a bírósági iratokban feltüntetett, rá vonatkozó kijelentések miatt perelje a válófélben lévők bármely tagját, Kaliforniában azonban ez is lehetséges. 

Forrás: TMZ