Leonardo DiCaprio és Orlando Bloom igazi fesztiválszettben, a fejükre húzott kapucnis pulcsiban bulizott együtt a Coachellán múlt hétvégén, modellek gyűrűjében

Bloom mostanában nagyon érzi a szingli létet, mert ugye március elején szakított Katie Perry-vel, és azóta  máris feltűnt egy új nő az életében. A színész egyik közeli ismerőse szerint a Karib-tenger kalózainak sztárja egyre több időt tölt együtt a Vámpírnapló színésznőjével, Nina Dobrevvel, bár még egyikük sem vállalta fel hivatalosan ezt a kapcsolatot. Azonban itt még nincs vége a sztorinak. 

Az egyik online bulvármagazin, a Lainey Gossip ugyanis azt feltételezi, hogy Leonardo DiCaprio látja el Orlando Bloomot csajozási tanácsokkal, és ő tanította meg a színészt arra, hogy vannak dolgok, amiket el kell elengedni. Egyáltalán nem szokatlan, hogy valaki egy hosszabb kapcsolat (még ha az a kapcsolat nem is volt annyira átütő) után megpróbál minél több fronton ismerkedni, és Orlando Bloom ezt most nyilván megteheti. 

Csak hogy Leonardo DiCapriónak jól ismertek a csajozási szokásai: szinte csak és kizárólag húszas éveikben járó, lehetőleg szőke modellekkel hajlandó randizni. A Coachella fesztiválon is modellek gyűrűjében partiztak színész barátjával, szóval egyáltalán nem fogunk meglepődni, ha a közeljövőben Orlando Bloom hetente váltogatja majd modell csajait. 

Persze ez csak feltételezés.

via Jezebel