Elég felkapott téma a sztárok kinézete. Ez persze állandó topik, de most ez azért különösen érdekes, mert olyan világban élünk, ahol topmodell csajokat mutogató magazinok címlapjára plus size modellek kerülnek; ahol nem az elérhetetlen, szuperdögös hollywoodi istennőket lengi be a sztárkultusz, hanem a jó fej szomszéd csaj típusú színésznőket; ahol egyre erősebb „az én testem, az én döntéseim" mondás.

Az E! most ezért foglalkozott olyan hírességekkel, akik nyíltan vállalják, hogy nincs tökéletes testük, de ők így is jól érzik magukat.

Ilyen például Lena Dunham, a Csajok című HBO-sorozat kitalálója és főszereplője, aki 2012-ben mutatta meg először meztelen testét, amit azóta már-már direkt, kényszeresen tol a nézők arcába. Egyből megkapta, hogy minek mutogatja magát, amikor egyáltalán nem néz ki jól. (Nem az a vékony szépség, ezt nyugodtan leszögezhetjük.) Nyíltan vállalta, hogy ez az ő teste, így érzi jól magát, stb., aztán egyszer csak volt egy címlapja, aminél hagyta, hogy retusáljanak rajta egy kicsit; meg amikor fogyókúrázni kezdett, akkor azzal támadták, hogy mekkora álszent. Szerinte ez nem volt álszentség, mert továbbra is úgy fogadja el az embereket, ahogy vannak, kövéren, vékonya, tök mindegy, de az élet hosszú, szóval miért ne változhatna az ember teste, illetve a magáról kialakította testképe?

Jennifer Hudson lett az egyik legnagyobb reménysugár a teltkarcsú/molett nők számára. 2007-ben Oscar-díjat nyert legjobb női mellékszereplő kategóriában. Négy év alatt 36 kilót fogyott, majd ő lett a Weight Watchers szóvivője. (A Weight Watchers olyasmi, mint a Kalóriabázis, csak kicsit összetetteb, illetve nem kell a kalóriák számolásával bajlódni.) Ekkor jött rá, hogy nem tud egyszerre mindenki kedvében járni, de arra is rájött, hogy egyáltalán nem is kell.

Tyra Banks, a szupermodell korábban azt mondta, hogy vékonyabban jobban érzi magát, jobban alszik, kevésbé horkol, kitartóbb és jobban is néz ki a karja, ha edz. Ez 2007-ben volt. Aztán egyszer készült róla pár strandolós kép, ami miatt elkezdtek beszólni a testére, mire Banks csak annyit válaszolt, hogy

Megcsókolhatjátok a kövés seggemet!

 Később azt nyilatkozta az alakjával kapcsoltbán, hogy még mindig dögösnek érzi magát, de minden nap más. Van úgy, hogy a tavaly tökéletesen passzoló farmer már nem megy fel rá, de akkor sincs semmi, csak elereszt egy anyit, hogy "a francba!"

Jessica Simpson mondta ki az egyik legnagyobb igazságot ezzel a témával kapcsolatban, hogy mennyire kell másoknak tetszenie.

Nekem aztán nem fontos, hogy kiszolgáljam a közízlést, hogy azt éreztessem velük, igazuk van, úgy kellene kinéznem, mint anno 25 éves koromban.

Így tessék vitatkozni a 36 éves  éneksnő/televíziós  személyiség , kétgyerekes édesanya kinézetéről!

Végül Ashley Graham gondolataival zárjuk ezt a posztot. A Sports Illustrated plus size modelljeként elérte azt, hogy a karrierjében eltelt 16 év után, amikor ízekre szedték kinézete miatt, idegenek kedve szerint folyamatosan változtatni kellett alakján, most végre kiállhat és őszintén, bátran hirdetheti a mondást, amit mindenkinek kellene, hogy

Az én testem, az én döntéseim.

(E!)