Szervusztok drága olvasók!

Csudálatos hétfő reggelre virradtunk, nem? Egész kellemes lesz a mai idő. Jó, kicsit azért felhős, borongós lesz az égbolt, továbbá koszos 15 celsius fok várható, de ez is jobb, mint a cidri és a zimankó, ugye. Hogy beinduljon a hét, máris elolvashatja, hogy milyen erős anyagokkal jelentkeztek a kollégák.

A Bors egy elég terjedelmes vezető anyagot készített arról, hogy 

750 milliós kastélyba költözött a 30 ezret kereső Oszter.

A cikkben felteszik és meg is válaszolják a kardinális kérdést, hogy de mégis miből. Egyszerű: eladták a budai hegyekben álló villájukat, így tudtak új bútorokat venni abba a diósjenői házukba, amit 7 éve 750 millióért árultak a neten, amit egy 80 milliós banki hitel miatt majdnem elárvereztek Oszter feje fölül.

Más

Zimány Linda új diétára esküszik - írja a Bors. A lényeg, hogy nagyon komoly egészségügyi problémái voltak, ezért elvégeztetett egy gasztroenterológiai vértesztet, és most az A+-os vércsoportjának megfelelően táplálkozik.

A Blikk arról ír, hogy a TV2 perrel fenyegeti Sváby Andrásékat, mert szerintük jogtalanul használják a Heti Napló Sváby Andrással címet. Illetve ebből csak a Naplót nehezményezik, hisz korábban azon a néven futott náluk a műsor. A Heti NApló Sváby Andrással producere, Hajdú Péter szerint még az indulás elött kikérték médiajogászok véleményét erről, akik nem találtak kivetnivalót a címben. Sváby azt mondja, hogy a napló egy általános kifejezés, mint a híradó, amit nem lehet levédetni. De az ő műsoruk címe amúgy is Heti Napló Sváby Andrással. További részletek itt.