Mit feltételez az ember, ha elképzeli Vilmos herceg és Katalin hercegné egy átlagos hétköznap estéjét? Alighanem azt, hogy egy tizenöt méter hosszú asztal két végén ücsörögnek, királyrákot fogyasztanak mangójoghurtos-mazsolás mártással leöntött marhabélszín-salátával, és a távolság miatt csak hangosbeszélőn tudják megtárgyalni, hogy mi legyen Sarolta hercegnő büntetése, amiért leette a réklijét.

Nyilván sarkítottunk, de alighanem a hétköznapi olvasó elképzelése inkább erre irányul, mintsem arra, hogy a királyi pár fogja magát, lyukas, pörköltszaftos mackóban leveti magát a tévé elé, majd romantikusan, foggal kinyitnak egymásnak egy-egy üveg sört.

Persze, egyikről sincs szó, de az is igen meglepő, hogy mennyire átlagos, visszafogott szórakozást választanak maguknak esténként, amitől még az eddigieknél is szimpatikusabb páros benyomását keltik. Vilmos herceg a BBC Radio 1-nak számolt be a részlétekről, hogyaszondja

Imádunk sorozatokat nézni, a két kedvencünk a Homeland és a Trónok harca. Az esti kaja pedig nyilvánvalóan curry.

Persze, azt mondja, György herceg összes meséjét is kívülről tudják már, nincs is más választásuk. 

Eljátsszuk, hogy élvezzük, mert rettentően feldúlt lesz, ha nem látja rajtad, hogy kellő figyelmet fordítanál a kedvenc karaktereire.

Hát, így néz ki egy átlagos este az átlagosnak egyáltalán nem tekinthető, királyi pár életében. 

Forrás: Just Jared