A TV2 Mokka című műsorának emblematikus műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa azonnali hatállyal felmondott. Csaknem egy évtized után döntött úgy a tévés személyiség, hogy vége: elbúcsúzik a TV2 reggeli műsorától és vele együtt a nézőktől is. A hírt a Blikknek erősítette meg a reggeli műsor legismertebb arca.

Kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be 

- mondta a műsorvezetőnő, aki elárulta, egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy változtat életén.

Demcsák a Blikknek elmondta, hogy már két éve gondolkodott ezen a döntésen, de ha valaki két gyereket nevel egyedül, akkor óvatosabb, és nehezebben adja fel a biztos dolgokat. Azt is hozzátette, hogy a családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rá, ezért mondott fel végül.

Így végre nem kell korán kelnem, és én vihetem reggel a gyerekeimet az iskolába. Fantasztikus éveket és barátságokat köszönhetek a TV2-nek

- nyilatkozta a lapnak.

A TV2 tudomásul vette a Mokka műsorvezetőjének felmondását. Fürst-Borsos Ádám, a csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere elmondta az újságnak, hogy a családi okokat természetesen elfogadják, és a legnagyobb megértéssel viszonyulnak hozzá. A televízió munkatársai nevében sok sikert kívántak Zsuzsának a magánéletben és a karrierjében.

A Toniktól a Mokkáig

Demcsák Zsuzsa az MTV-nél kezdte tévés pályafutását, a Tonik című ifjúsági műsort vezette. 1997-ben került a TV2-höz, ahol egy vetélkedő, Az erőd – Fort Boyard című műsor házigazdája volt. Innen ment a Tényekhez, és a Jó estét Magyarországhoz, ahol riporterként dolgozott, ezután jött a Mokka.

via Blikk