Első blikkre nyilván azt gondolná az ember, hogy a pornószínésznők Instagram-oldalai biztos tele vannak bizarr és sokat megmutató, forgatás közben készült képekkel vagy akár kulisszák mögötti (felnőtt) tartalmakkal. 

Ez bizony nem teljesen van így: a pornószínésznők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, és előszeretettel osztanak meg magukról teljesen hétköznapi, tükör előtt készült szelfiket vagy akár macskás kontentet is. 

A Daily Dot gyűjtése alapján feltúrtuk a legnagyobb képmegosztó oldalt, és megnéztük, hogy kik azok a pornócsillagok, akik a legtöbb követőt tudják felmutatni.

Ha esetleg reménykednének valami nagyon extra felnőtt tartalomban, azt nem az Instán érdemes keresni. Itt nincsenek péniszek, korbácsok, szexjátékok, de azért elég sokszor van szexizés, hiszen ezek a lányok is szeretnek posztolni a munkájukról.

10. Sasha Grey 

A néhány éve Budapesten közönségtalálkozót tartó, zenei karrierrel is kacérkodó pornószínésznő több mint 1 millió követőjével eléggé érzi az Instát. 

🤗 📷 @toastycakes

Sasha Grey (@sashagrey) által megosztott bejegyzés,


9. Tori Black

A pornókirálynő 2007-ben kezdett el dolgozni a filmiparban, azóta több mint 250 filmben szerepelt, és elmondása szerint ő nagyon jól érzi magát a kamerák előtt. 

Come see me THIS WEEKEND @scoresrhodeisland two shows tomorrow night two shows on Saturday! #rhodeisland

Tori Black (@misstoriblack) által megosztott bejegyzés,


8. Jesse Jane

Az 1980-ban született pornóipari szakmunkás gyakran posztol kislányával és a fodrászával közös képeket is, de azért a fő csapásirány itt is a minél szexibb szelfik.

Lol working hard right now #playhard

Jesse (@sexyjessej) által megosztott bejegyzés,


7. Lisa Ann

Lisa Ann Instája egyszerűen magával ragadó és lényegre törő - egy évek óta a pornóiparban dolgozó szakembertől persze nem is várunk mást. 


 6. Rachel Starr

Másfél millió követő nem tévedhet. Itt azért már jelentősen magas az erotikus fotók száma - és Rachel Starr elég sok munka közben készült fotót is megoszt magáról.

Let me see if I can pull some strings

Rachel Starr (@rachelstarr) által megosztott bejegyzés,

5. Kendra Lust

Kendra Lust bájai és meggyőző kisugárzása 1,6 millió rajongót vonzott be a legnagyobb képmegosztó oldalon. Ő nem rest akár egy szál bugyiban készült szelfit is posztolni.

#TBT #ThongThursday #booty🍑 #selfie #sexy #sexyselfie #sideboob

Kendra Lust™ (@thereal1_kendralust) által megosztott bejegyzés,

4. Nikki Benz

Az egyik leghíresebb felnőttfilmes, az 1,7 millió követővel rendelkező Nikki Benz tavaly decemberben került be a hírekbe azzal, hogy egy forgatásonszexuális bántalmazás áldozat lett. Instagramja csupa móka és kacagás, ezen a képen például a párnahuzatra hívja fel a figyelmet a színésznő a kép leírásában.

It's all about the pillow cases fam.

Nikki Benz (@nikkibenz) által megosztott bejegyzés,

3. Alexis Texas

A dobogóra már csak 2 millió feletti követővel lehetett felkerülni. A panamai származású Alexis Texas képeit összesen 2,5 millió rajongó nézi meg nap mint nap. Teljesen megérdemelten.

#TBT #TeamTexass

Alexis Texas (@whitegirlpoliticking) által megosztott bejegyzés,


2. Christy Mack 

A jelentős tetoválásokkal büszkélkedő Christy Mack az egyik legmeggyőzőbb közösségi oldallal bír - és ő is hajlandó egy szál bugyiban lefotózni magát a tükörben.

Getting back on track

Christy Mack (@christymack) által megosztott bejegyzés,

1. Sunny Leone

Az Insta legnépszerűbb és legkövetettebb pornószínésznője 8,9 millió követővel Sunny Leone. Az az érdekes, hogy voltaképpen a művésznő Instáján szinte alig van szexizés, ez talán a leginkább visszafogott, teljesen átlagos fiók, amelyen teljesen átlagos képek vannak. Azért persze kivételek itt is vannak.

Awesome jumper by @ramonanaarang Styled by @kavs1977 @kavitalakhaniofficial Assisted by @anjalisinghshekhawat_

Sunny Leone (@sunnyleone) által megosztott bejegyzés,

 (Daily Dot)