Harry herceg csak ritkán nyilvánul meg azzal kapcsolatban, hogy miként dolgozta fel anyja, Diana hercegnő 1997-es, tragikus halálát. Bár, ami azt illeti, amikor erről kérdezik, általában csupán annyit mond, hogy 12 éves kora óta sosem foglalkozott a történtekkel, olyannyira nem, hogy húsz éven át csak elnyomta magában minden fájdalmát.

Néhány nappal ezelőtt azonban meglepően nyíltan és magához képest kifejezetten hosszadalmasan vallott az érzéseiről: nem titkolta, hogy annak idején nem sok választotta el attól, hogy idegösszeomlást kapjon, ráadásul, hiába próbálta fejben semmissé tenni a történteket, és nem gondolni Dianára, ez a hozzáállás a magánéletére és későbbi munkájára is bőven rányomta a bélyegét, dacára annak, hogy annak idején segítséget is kért, hogy meg tudja emészteni azt a káoszt, ami az anyja balesetét követő időszakot övezte.

Alighanem sosem tudtuk volna meg, mi lakozik a fejében, ha jelenlegi barátnője, Meghan Markle nincs mellette. Egy hozzájuk közelálló forrás neki tulajdonítja ugyanis, hogy Harry herceg kiadta a fájdalmát országnak-világnak, amiben nem csak a pár intim közelsége, hanem a színésznő amerikaisága is rendesen közrejátszott. Mit ért ez alatt? 

Harry mértéktartó mentalitását csakis Meghan amerikai, ‚beszéljünk az érzéseinkről' életfelfogásával lehetett letörni. Nem véletlenül buzdította a herceget, hogy adja ki magából a fájdalmát, mert ettől nem hogy meg fog könnyebbülni, de másoknak is a segítségére lehet

- mondta el jól értesülten arról, hogy mi hangozhatott el kettejük között. Ezen felül azt is megemlítette, hogy még nem volt olyan nő Harry herceg életében, aki ilyen erős érzelmi befolyással lett volna rá. 

Meghan Markle ugyan letagadhatatlanul amerikai, ugyanakkor a gének is uralkodhatnak a személyisége fölött, elég csak arra gondolni, hogy anyja, Doria Ragland jógaterapeutaként tevékenykedik: volt kitől örökölni tehát az egészséges, mindenkit szeressünk és óvjunk mentalitást, amelyet a színésznő Instagramján is bármikor nyomon követhet. 

Forrás: Daily Mail