Hiányzott már egy jó Instahíradó? Akkor nem kell tovább szomorkodnia, tartson velünk!

Chrissy Teigennel kezdünk, aki intim fotót posztolt, és megmutatta, milyen elégedettek a férjével, hogy tudják, a világ legboldogabb 10 órája vár rájuk, amíg elkészülnek az esti MET-gálára. Hogy szembesüljön vele, mennyire érte meg, ebből a lapozgatóból tájékozódhat.

Readddddy. #metball

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Amíg mások a gálázással vannak elfoglalva, egyesek már Vietnámban szórakoznak (dolgoznak) - ahogy Ördög Nóra is. Legutóbb egy helyi vasutassal fotózkodott, hogy bizonyítékot mutasson fel az ügyben. Egyébként láthatóan elég jólérzi magát az országban. 

New friend😄👨‍✈️ #azsiaexpressz #vietnámbanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Bár értenénk, hogy Szabó Zsófi mit művel ezen a képen, de minél tovább nézzük, úgy egyre csak szaporodnak a gondolatok a fejünkben. Ha ön rájön, hogy mi történik, akkor ígérjük, hogy irigyelni fogjuk érte. 

Emily Ratajkowski köré pszichedelikus környezetet álmodott a Vogue, amit az alábbi videóban tekinthet meg. Ne ijedjen meg, hirtelen indul meg a hang, kellemes helyett inkább kellemetlen módon. A színes fények között vonulászás viszont egészen szokatlan a modelltől. Semmi fehérnemű, semmi indokolatlan testrészmutogatás. Kezdhetünk aggódni érte? 

💙💜💛 @voguemagazine

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Arnold Schwarzenegger Párizst biciklizi körbe, legalábbis pár napja ezt tette. Olyan bátor volt, hogy még rendőrökkel is fotózkodott, de a kerékpárról egy pillanatra sem volt hajlandó leszállni. 

Vajna Tímeával búcsúzunk, aki ugyan rettentő nagy gyakorlatot szerzett már pózolás és szelfizés terén, mégsem mert még neki senki sem szólni, hogy az automatikus szépítést nem árt néha visszavenni a mobilon, legalábbis annyira, hogy természetesnek tűnjön a végeredmény. Legalább egy kicsit. Márpedig ez most egy kicsit túlszaladt. Hát, ez van. 

Learn from yesterday. Live for today. Hope for tomorrow. 🐾🌬 -Albert Einstein #morning #timea #mood

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Mára ennyi! Viszlát!