Claudia Schiffer modell már 46 éves, ám kora nem igazán érhető tetten külsején. Éppolyan gyönyörű, mint a 90-es években. Sőt, emellé még humora is van! Az alábbi visszaemlékezős fotójánál, amin egy függönybe burkolózva csodálhatja meg meztelen testét, például azzal viccelődött, hogy a képaláírásban megjegyezte:

"tavaszi viselet."

RG @purplefashionmagazine Spring attire 📸 @ellenvonunwerth and art direction @ozpurple 💋 #tbt #PurpleArchive

Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) által megosztott bejegyzés,

Magyar kolléganője, Palvin Barbara ezúttal eltekintett a vetkőzéstől, és nem bikiniben vagy anélkül pózolt. Helyette inkább barátnőjét, Stella Maxwell modellt ajándékozta meg egy irigylésre méltó puszival. 

💙💘🖤

Stella! (@stellamaxwell) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea korábbi hibájából tanulva mellőzte a a mobil szépítő-funkciójának túlzó használatát, és a street style stílusú sorozatot folytatva osztott meg magáról egy képet. Naná, hogy megint egy méregdrága Gucci szerkó volt rajta! Bár a márkajelzés jól kivehető, a biztonság kedvéért a címkék között külön is kiemelte.

Sarka Katának elég dolgos napja volt. Új munkáját instás fotóján demonstrálta, amelyen szobafestői szerepkörben láthatja. Ne aggódjon, egyelőre nincs szó arról, hogy pályamódosítást tervezne, csupán a barátainak segített be. Vagy fordítva.

#worktime 😅 #newjob #withfriends

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Cristiano Ronaldo semmi különöset nem csinált, csak ünnepeltette magát a pályán, de mivel ő az első sportoló, aki elérte a 100 millió követőt az Instagramon, igazán megérdemli, hogy megemlékezzünk róla. Szép volt, Ronaldo!

⚽️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Mára ennyi, viszlát!