Goldie Hawn és Kurt Russell már több mint 30 éve alkotnak egy párt, azt azonban kevesen tudják, hogy milyen körülmények között jöttek össze. 

A Galaxis őrzői vol. 2 sztárja Conan O'Brien tévéműsorában mesélt arról, hogy először 1966-ban találkozott először a színésznővel, a The One and Only, Genuine, Original Family Band című Disney-film meghallgatásán, 16 éves korában. 

Russell elmondta, hogy a casting előtti estén még elment italozni egyet az apjával, és bizony sikerült berúgniuk, így nagyon másnaposan érkezett meg próbafelvételekre, ahol későbbi szerelmével találkozott. Erről így beszélt a showműsorban:

Iszonyatosan másnapos voltam. Fogalmam se volt, hogy kivel fogok találkozni. Ott volt ez a gyönyörű, nagyszerű testű nő, és csak annyit tudtam hirtelen kinyögni, hogy húha, te aztán dögös nő vagy, amit Goldie csak röviden megköszönt.

Erre a műsorvezető csak annyit reagált, hogy ezt elég jól csinálta, mert végül egy 34 éve tartó együttlét lett a kapcsolatból. Még azt is hozzátette, hogy ő is nagyon sokszor próbálkozott ugyanezzel a nőknél, de soha nem sikerült így becsajoznia. 

A sztorihoz azért hozzátartozik az is, hogy ezután 17 évig nem is találkoztak, és csak 1983-ban kezdtek el randizni. Akkor viszont már megadták a módját:

rögtön az első randin üres és elhagyatott ház területén szexeltek,

és még a rendőrök is felszólították őket, hogy a szerelmi légyotthoz inkább keressenek egy hotelt.

A hosszú ideje együtt élő celebpár pont ma kap egymás mellett csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, a felavatási ceremónián ott lesz Quentin Tarantino, Reese Witherspoon és Hawn lánya, Kate Hudson is.

Russell és Hawn már 1983 óta élnek együtt, és mind a ketten aktívak a mai napig: a színész legújabb filmje, a Galaxis őrzői második része is a mai napon debütál a mozikban, míg Goldie Hawn május 11-étől lesz látható az Ó, anyám! című filmben.

via People