Elképzelte már, hogyan partizna Hófehérke a Coachella fesztiválon? Vagy milyen lenne Rihanna A szépség és a szörnyeteg női főhőse, Belle bőrébe bújva? Vagy hogy mit csinálna az Instagram és közösségi média korában a többi Disney figura, Csipkerózsika, Hamupipőke vagy Pocahontas?

Egy indonéz vizuális művész, Andhika Muksin frappáns és ötletes választ ad a fenti kérdésekre az Instagram-oldalán, ugyanis a fiatal grafikus összekötötte a klasszikust a modernnel, és megmutatta, milyenek is lennének napjaink celebjeiként a legismertebb Disney-hercegnők.

Muksin a legnépszerűbb képén Rihanna emlékezetes, MET-gálás, aranysárga ruhájába montázsolta be a Szépség és szörnyeteg női főhősét.

A Coachella legjobb csajait mi is megmutattuk idén, de arra nem gondoltunk, hogy valaki Hófehérkét vagy Pocahontast is elviszi a fesztiválra - igaz, csak képzeletben, a Photoshop segítségével. 

Vajon milyen arcot vágna Csipkerózsika, ha paparazzik kapnák el egy fotóra a reptéren? 

A Dzsakartában élő fotóművész egy interjúban elárulta, hogy imádta a Disney rajzfilmjeit gyerekkorában, és ahogy felnőtt, elkezdett komplex karakterekként tekinteni a mesehősökre. Amikor eszébe jutott ez az ötlet, hirtelen beindult a fantáziája. Egyik zseniális alkotásán Demóna, Hamupipőke mostohaanyja és a gonosz királynő összebarátkoznak, majd együtt mennek a párizsi divathétre. 

A celebek körében annyira népszerű szelfizést is újragondolta a kollázsmester. 

A Starbucks legújabb őrületéről, a unikornis frappuccino mutáns italról már mi is részletesen írtunk - az indonéz alkotót is megihlette ez a kávékülönlegesség.

De nemcsak a világsztárok jól ismert képeit értelmezi újra az ázsiai alkotó, foglalkozik a filmművészet emlékezetes darabjaival is. Itt például Scarlett Johansson egyik legjobb filmje, az Elveszett jelentés egyik jelenete nyer új értelmet. 

És íme az alkotó, aki a fenti kollázsok mögött áll - további szórakoztató és elgondolkodtató képekért érdemes felkeresni a Facebook-oldalát.

When you were called for a company photo shoot while in the middle of super tight deadline and you ended up looking angry as a bird.

Andhika Muksin (@andhikamuksin) által megosztott bejegyzés,