Május első hétvégéje van, a téma adott: ha ma még nem ölelte meg édesanyját, azonnal tegye meg, aztán nézze meg, hogyan köszöntötték a hírességek a számukra nagyon-nagyon fontos nőket május 7-én.

Szabó Zsófi például egy esküvői fotót kotort elő. A nyilvánvalóan nagyon fontos eseményen egy nyilvánvalóan nagyon fontos nőt szeret éppen.

❤ #mothersday

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter szelfivel köszönt minden nagymamát, anyukát és keresztanyát, na és persze saját édesanyját, aki megteremtette a tökéletes férfit, ugye.

Isten éltessen minden anyát, nagymamát, keresztanyát, és legfőképpen az én édesanyámat❤️ #anyaknapja #edesanya #anyacsakegyvan

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Ennél valamivel kreatívabb a Tóth lányok posztja, akik komplett kis koncertet nyomtak le az autójukban. Vélhetően hazafelé tartottak. Anyukájuk nevében is reméljük!

Csobot Adél is igazán hálás édesanyjának, akire sokak szerint meglehetősen hasonlít. Például mindkettőjüknek eltűnik a szeme, amikor nagyon mosolyognak. Nézze csak! 

Ördög Nóra még április elején lépett le az országból, és az egész családját is magával vitte forgatni Ázsiába, egészen pontosan Vietnámba, ahol az időeltolódás miatt öt órával hamarabb indult az Anyák napi imádat.

 Mára Lilu szeretlek anya-dobozával búcsúzunk, amit minden bizonnyal kisfiától kapott. Az RTL Klub műsorvezetője ennél csak az lehet jobb, hogy neki is van kinek megköszönnie tulajdonképpen mindent.