George Clooney aligha számított rá, hogy az egyáltalán nem kerek, 56. születésnapjára meglepetésbuli készülődik, ezért iszonyúan meg is lepődött. A szombati eseményt felesége,a már nagyon várandós Amal Clooney szervezte londoni otthonukba, és hogy minden tökéletes legyen, csak a férj legjobb barátait, Rande Gerbert és Cindy Crawfordot hívta meg, akik már csütörtökön Londonba utaztak, hogy segítsenek a készülődésben. 

Country living!

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

A nagy pillanatban, amikor Clooney felhajtott a kocsibeállóra , Rande Gerber ugrott elő a bokrok közül a színész fűnyírójával kézenfogva, majd szép hatásosan megállt Cindy Crawford mellett, aki friss virágot szedett a kertben, spontán.

Szerencsére ilyen esetekben is mindig van egy közeli forrás, így a születésnapon is volt, aki később elmondhatta:

George iszonyúan meglepődött!

Ennek ellenére ez az ünnepség nem egyedül neki szólt, hanem Gerbernek is, akinek szintén mostanában volt a születésnapja. Ez a tény viszont olyan szempontból praktikus volt, hogy elég volt Amal Clooneynak egy óriási, közös tortát csináltatnia nekik, a saját marcipánmásukkal. 

Celebrating our Birthdays @casamigos style. Thanks for the cool cake Amal. #houseoffriends

Rande Gerber (@randegerber) által megosztott bejegyzés,

Lévén, a két férfi nem csak baráti, hanem üzleti viszonyban is áll egymással (2013-ban alapították meg a prémium tequila-társaságukat), így a tematika adott volt. 

Cindyék büszkék voltak magukra, hogy ilyen ügyesen titokban tudták tartani ezt az egészet

- büszkélkedett jól értesültségével a helyszínen jelen lévő forrás.

We can always count on him for the photobomb.

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

A tortaevészet után egyébként az egész társaság elment hajókázni a Temzére, Amal Clooneyt viszont egyik fotón sem láthatja. Ennek alighanem az az oka, hogy már kevéssé tudja titkolni a hasméretét, az ikreik világrajövetele ugyanis egy hónapon belül esedékes. 

Forrás: E-Online