Josh McDermitt, a hetedik évadánál járó The Walking Dead színésze törölte magát az összes közösségi oldalról, mert annyi fenyegetést kapott a  sorozat rajongóitól -pontosabban az általa alakított Eugene utálóitól. 

A 38 éves színész által játszott karakter, Eugene a hetedik évadban drasztikus változásokon esik át, és a rajongók elég nehezen viselték ezt, és elárasztották a közösségi oldalait gyalázkodó kommentekkel, üzenetekkel. 

McDermitt törölte a Facebook-, a Twitter- és az Instagram-fiókját is. Azért egy utolsó videó üzenetet hagyott még a követőinek, amiben elmagyarázta a gyűlölködőknek, hogy ő bizony nem egyenlő a karakterével és minden további fenyegetést jelenteni fog a rendőrségnek. 

Egyszerűen elegem van ebből. Utálhatják Eugene-t, nem érdekel. Gondolhatnak azt, amit akarnak, de amikor valaki azt mondja, hogy reméli, hogy meg fogok halni, olyankor nem tudom eldönteni, hogy Eugene-re vagy rám gondol.

Eugene karaktere elég ellentmondásos figura a sorozatban - ő az, aki képes elárulni a barátait is azért, hogy életben maradjon.

via JustJared