Biztos, hogy mindenkinek megvan az agyunkból kitörölhetetlen sláger, az UFO Napolaj című száma, amit most korszerűsített változatban hallgathatunk meg - elkészült a Napolaj UpDaTe verziója Pixa remixében. A kilencvenes évek egyik legnagyobb nyári slágerét jegyző UFO most forgatott a dalhoz egy új klipet is, amelyet itt, a Velveten láthatnak először. 

A kilencvenes évek népszerű tinizenekara hosszabb szünet után 2014-ben tért vissza UFO Update néven. A frontember-rapper Varga Zsolt - vagy ahogy sokan ismerik: UFO Zsolti - ekkor szervezte újjá az együttest: a legnagyobb slágereiket újraénekelték és újrahangszerelték, és újra a retro bulik kedvenc fellépői lettek.

Az együttes producere elmondta, hogy a formáció életében fontos változások történtek, hiszen Szidi, az UFO új énekesnőjének megérkezésével, illetve a két táncos-vokalista lány, Laura és Betty csatlakozásával teljesen megújult a formáció.

Úgy döntöttünk, hogy ezt ideje három videóklippel is megünnepelnünk. Az első a Napolaj című slágerünkhöz készült, ahol meg tudjuk mutatni, hogy az UFO valóban egy modern, popzenét játszó együttes, profi tánckoreográfiával és nagyon intenzív színpadi megjelenéssel, ráadásul a dal PIXA közreműködésével a mai kor zenei ízlésének is megfelel.

UFO Zsoltit arról is kérdeztük, hogy mit lehet tudni az új tagokról.

Laura és Betty már sok nagy színpadi show-ban dolgozott velünk a tánckarban, olyan fesztiválokon, mint a TOTAL DANCE vagy az I LOVE RETRO Fesztivál, ahol profi színpadi előadókká érettek. Emellett pedig az is kiderült, hogy az énekléshez is van tehetségük. Mindketten csiszolatlan gyémántok voltak, akiket folyamatosan fejlesztünk. Minden héten járnak énektanárhoz, a színpadi koreográfiákat pedig együtt találjuk ki. Velük lett teljes a csapat, egy-egy fellépésre való utazás mindig egy jó kis kaland, ahol a három hölgy vidám hangulatot teremt a kocsiban. Néha nekem is nehéz dolgom van egy-egy beszélgetésbe bekapcsolódni, vagy egyszerűen csak beleszólni...

A zenét Pixa remixelte és gondolta újra, viszont a dalszöveg maradt az eredeti. Nem érezték úgy, hogy változtatni kell rajta, hiszen ez kortalan, amit Orbán Tamás szövegírónak köszönhet az együttes - ő egyébként több ezer szöveget írt más magyar együttesnek is. 


A nyár, a napsütés, a szerelem, ez mind egy vidám nyári sláger védjegye, ami mindig aktuális, hiszen az emberek szeretik a nyarat, a pihenést és szeretnek szerelmesek lenni, hiszen a szerelem is napolaj...

Most pedig arra kérünk mindenkit, hogy döntse el, melyik verzió a jobb.

Melyik Napolaj a jobb?