• Sebestyén Balázs reggeli rádióműsorában elég durva poénnal viccelődött Győzike feleségével, Gáspár Beával. 

Viheted a levest a férjednek, ha ő már bent lesz 

- mondta a műsorvezető a Konyhafőnök VIP győztesének. A Bors szerint Ilyen beszólás még nem nagyon volt a magyar celebvilágban - a lap felhívta Gáspár Beát, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakat is használt válaszában. 

Mint az köztudott, Győzike felesége nemrég megnyerte a 10 millió forintos fődíjat a Konyhafőnök VIP című műsorban, de állítólag az egész pénzt viheti a NAV, Győzike legfrissebb adóbalhéja miatt. Ennek kapcsán hívták fel reggel a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázsék Beát, de a beszélgetés hamar kínos fordulatot vett. A Bors felkereste Beát, hogy mit szól az övön aluli poénokhoz, de ő nem igazán örült az újság telefonhívásának. 

Nem érdekel ez az egész téma. Sz.... le magát Balázs! Nagyon g... volt tegnap

- zárta rövidre Gáspár Bea.

  • Nevelőszülőhöz is kerülhetnek Hujber Ferenc gyermekei (a 7 és fél éves Noel, és a 2 és fél éves Noa), ha úgy találja a gyámügy, hogy veszélyben vannak - írta meg a Story mai számában. A rendőrség továbbra is nyomoz családon belüli erőszak ügyében, azonban most már a gyámügy is vizsgálja az esetet, a családi körülményeket. A Hujber családnál nemrég járt a szentendrei hivatal néhány képviselője környezettanulmányt készíteni, ez alapján döntenek majd a további intézkedésekről. A magazin megkereste Hujbert, azonban a kialvatlannak és megviseltnek tűnt színész ingerülten reagált, videokamerával kezdett fenyegetőzni.
  • A Hot! magazin legújabb számában Sarka Kata mesélt a Hajdú Péterrel való házasságának nehéz időszakairól. Elmesélte, hogy amikor még együtt éltek, terveztek egy New York-i utazást. Sarka Kata ugyan imádja nagyon azt a várost, de akkornem szeretett volna elutazni, mert rossz előérzete volt az úttal kapcsolatban. Hajdúval sokat veszekedett emiatt, aki az utolsó pillanatban látta be, hogy semmi jó nem származna abból, ha erőltetné az utazást.

    Zokogva köszöntem el a gyerekektől, egész éjjel sírtam, persze látványosan. Peti reggelre feladta és nem utaztunk el. Hiszem, ha akkor felülünk a repülőre, történt volna velünk valami 

- mesélte a lapnak Sarka Kata.