A mostanában magától zongorázó Channing Tatum felesége, Jenna Dewan-Tatum színésznő a Huffington Post-nak adott interjút, amelyben arról mesélt, milyen élmény volt a család számára, amikor a négyéves korú lányuk, Everly életében először látta a Step Up-ot. 

A filmről tudni kell, hogy Tatum és Tatumné táncikálnak benne nettó másfél órán keresztül, ha nem számoljuk bele a stáblistát és a csókolózós jeleneteket. A pár kapcsolata nem csak a filmben, hanem a valóságban is ekkor, 2006-ban kezdődött, úgyhogy ezt a pillanatot minden bizonnyal szívesen elevenítik fel olykor. 

We had to. #stepup10years

Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) által megosztott bejegyzés,

Ezért is jó, ha az embernek gyereke születik, mert máris van valaki, aki egy őszinte mondattal tönkrevághat egy fontos és szívmelengető emléket. Így tett a kislány is, amikor hármasban Mexikóba mentek nyaralni.

Bekapcsoltuk a tévét a szállodában, és pont a Step Up ment. Mondtuk neki, hogy nézd csak, Everly, ott van anya és apa! Először fel se tűnt neki, hogy minket lát, de aztán gyorsan véleményt nyilvánított

- emlékezett vissza Dewan, majd pontosan visszaidézte a kislány reakcióját:

Nem nézhetnénk inkább valami érdekeset? 

Arról nem tudni, hogy ezek után átkapcsoltak-e mondjuk a A nyolcadik utas: a Halál-ra, de mindegy is. A páros egyébként 10 évvel a film bemutatója után kipróbálta, hogy elő tudják-e még adni az egyik ugrálós jelenetüket, és igen. Ahogy azt a fenti videó bizonyítja, elő tudták. Everly-t valószínűleg ez sem villanyozta fel túlzottan, de persze ettől még nyilván ő marad mindig is apa kicsi lánya

Forrás: Huffington Post