Az Eurovíziót követő heti trendben általában a dalfesztivál fellépőinek öltözékeit szoktuk bemutatni, de idén változtattunk. Ezúttal azokra a műsorvezetőkre koncentrálunk, akik a pontok összeszámlálásakor bejelentkeznek az élő, nemzetközi közvetítésbe azzal, hogy az ő országuk nemzeti zsűrije melyik országnak hány pontot adott.

Mint már nagyon régóta mindig, minket Tatár Csilla képviselt, őt pedig nyilván nem a kinyalt norvég tinifiúkkal vagy a lepukkant grúz bölcsészsráccal fogjuk összehasonlítani, hanem azokkal a műsorvezetőnőkkel, akiket a 2017-es pontszámlálás felhozatalából a legcsinosabbnak ítéltük. Hát nézzük!

Magyarország

A post shared by Tatár Csilla (@csillatatar) on

Amint az a fenti Instagramposztból kiderül, Tatár Csilla Sármán Nóra ruháját viselte az élő közvetítéshez, de persze magában a műsorban nem látszott belőle ennyi. Tatár Csilla kis előnnyel fog indulni az alábbi szavazáson, mert róla több képet is mutatunk az Instagramról, itt van ugyanő még egyszer, ezúttal Pápai Joci életnagyságú képmásával.

A post shared by Tatár Csilla (@csillatatar) on

Spanyolország

A spanyol nemzeti zsűri pontjait a végzet asszonya, más néven Nieves Álvarez prezentálta Európa tévénézőinek. Komoly is, szexi is ez az estélyi, és tényleg nagy kár, hogy a tévében csak a felső fele látszott, mert az egész egyben úgy nézett ki, ami az alábbi fotón látható. Álvarez másik karrierje a műsorvezetés mellett a modellkedés, hát nem vagyunk meglepve.

Finnország

Finn rokonainkat Jenni Vartianen képviselte, aki az írja az Instagramján, hogy az eurovíziós bejelentkezés rajta volt azon dolgok listáján, amit egyszer az életben ki akart próbálni. Hát most megtette, és milyen jól tette, mert ő az Instagramon se csúnya egyáltalán, de valahogy még sokkal jobban nézett ki a tévében az a kevés, ami látszott belőle.

Olaszország

Olaszország egy divatnagyhatalom, ennek megfelelően Rómából egy különleges, de nagyon szexi ruhába öltözött, szintén modellgyanús hölgy jelentkezett be, Giulia Valentina. Ő sajnos az Instagramján se mutatta meg, hogy deréktól lefelé milyen volt a ruhája, pedig a felsőrész alapján nagyon kíváncsiak lennénk.

Franciaország

Párizsból a 2001-es Miss Franciaország jelentkezett, Élodie Gossuin. Megint egy divatnagyhatalomról van szó, ezúttal Jean-Paul Gaultier egy kreációját csodálhattuk meg, megint csak félig. De ez is van annyira különleges és szexi, hogy ami deréktól felfelé látszik, már az is elég volt ahhoz, hogy a hat kedvencünk közé bekerüljön.

Merci Monsieur France Jean Paul Gaultier #fierté #******#Eurovision #CelebrateDiversity #TousavecAlma ****** Alma Eurovision France

Posted by Elodie Gossuin on Saturday, 13 May 2017

Lefényképezte magát a tévében!

Örményország

Az embernek valahogy nem rögtön a gyönyörű nők jutnak eszébe Örményországról, pedig ugye Kim Kardashian is örmény származású apai ágon. És rajta kívül ott van még Iveta Mukuchyan.

Feltételezzük, hogy nem rémlik már kedves olvasóinknak, de ez az Iveta Mukuchyan a tavalyi Eurovízión énekesként képviselte hazáját, és hetedik lett egy LoveWave című számmal.

Melyik ország képviselője volt a legcsinosabb?

Nos, idén csak bemondóként működött közre, és mintha összebeszélt volna francia kolléganőjével: ő is egy féloldalas, fekete dresszben volt, ami a bal vállat csupaszon hagyja. Remekül passzolt hozzá a Mona Lisa-séró, már csak az hiányzott volna a boldogságunkhoz, ha adnak is pár pontot Magyarországnak.

Na de ne legyünk elégedetlenek, nagyon szép helyezést értünk el az örmény zsűri segítsége nélkül is (meg úgy általában szinte az összes zsűri eléggé ignorálta Pápai Jocit, fene a jó dolgukat), most inkább arra kérjük, hogy válasszon kedvencet eközül a hat nő közül. Ki volt a legcsinosabb ön szerint? Ha van kedve, szavazzon egyet!