Csodálatos jó reggelt kívánunk minden kedves olvasónknak, ezen a varázslatosan harmatos hétfő reggelen! Olyan szép napunk lesz, hogy az már szinte fáj. Az ország nyugati részén persze lesz egy kis eső, de csak annyi, hogy az pont jó lesz a veteményesnek. Addig se kell locsolni, ugye. Akinek van Zsófia nevű simerőse, az ne felejtse el névnapja alkalmából felköszönteni! De most már nézzük a híreket.

Az egyszer megvolt, hogy mi a helyzet a Hajdú Sarka fronton.

Amivel viszont egyből (egy lapcsoporton belül) két újság is foglalkozott, az a Gáspár família. a Kiskgegyed arról ír, hogy

Gáspár Bea állapota súlyosbodott.

A pajzsmirigybetegségéről van szó, amit eddig egyetlen orvos sem tudott kezelni. Az utóbbi időben pedig nem is tudott vizsgálatokra járni, mivel a Konyhafőnök VIP-ben szerepelt. Erre jött még a NAV-os dolog, és azzal járó sok stressz, ami csak rátett egy lapáttal az állapotára.

Az sem segített, hogy a műsor ideje alatt többen "ledagadtdisznózták"

- mondta Gáspár Győző. Most azon lesznek, hogy megtalálják az orvost, aki segíthet Bea asszonynak.

Győzik részéről viszont van még itt egy 50 millió forint értékű adócsalás is. Ezzel vádolják, ezért razziázott nála a NAV, és ezért foglalt le több százezer forint készpénzt és további ékszereket. A showman eddig is tagadta a vádat, de most kiderült, hogy lánya, Gáspár evelin aranyát foglalták le, ezért kiakadt. 

A Blikk megszerzett egy 2012-ben kelt ajándékozási szerződést, ami szerint Gáspár Győző édesanyja Gáspár Evelinnek adományozza családi ékszereit. Mivel ezek nem a Győzike Show címszereplőjének vagyonát képzik, de a NAV mégis lefoglalta azokat, ezért panasszal élnek a végrehajtás miatt.

Más

Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

Dátum, illetve hivatalos megerősítés nincs, de már készpénznek lehet venni a Borsban megjelent hírt, hogy Bartha Zsolt hamarosan felbukkan a Mátyás Király téren. Rékasi Károly már felépült a balesetéből annyira, hogy játszani tudjon, csak egy szereplő visszaírása egy folyamatosan futó sorozatba nem olyan egyszerű, de a Barátok közt kreatív producere, Rozgonyi Ádám azt mondta, hogy 

a visszatérésének története előkészítés alatt van, s már most izgalmas epizódokat ígérhetek a nézőknek. Azt a Bartha Zsoltot hozzuk vissza, akit a néző ismer. Igaz, tapasztalatokkal gazdagodott, hiszen két évig külföldön volt. Remélem, a nézők kíváncsian várják, milyen a régi-új Bar­tha Zsolt.