Vajna Tímea a Maldív-szigetekről örvendeztette meg a világot bikinis képeivel, amikhez néhány mélyenszántó gondolatot is mellékelt.

Az első az volt, hogy 

"minden nap egy különleges nap".

If you believe...the universe will serve it 🐾💫🌏 #spirit #karma #beach #vacation #bikini #summer #maldives #universe

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A második lényege meg az, hogy ha hisz valamiben, akkor az univerzum majd jól összehozza önnek. Gondolta volna, hogy egyszer még ilyen coelhói magasságokba fog emelkedni?

Palvin Barbara modell szintén a szabadban töltötte a napot. Ahogy alább láthatja, kiruccanása során két csinos barátnője is vele tartott, így aztán közös erővel igyekeztek megragadni a pillanatot.

moments like this 😍

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Horváth Éva eközben anyai teendőit félretéve vett részt egy fotózáson, ahol egy nyári ruhában pózolva prezentálta igéző tekintetét. 

@suelknitwear 🙂#nude#summercollection#knit#knitwear#knitting#knittersofinstagram#knittinglove#knittinginspiration

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi megható búcsút vett kutyájától, aki 13 évesen távozott az örök vadászmezőkre. Utolsó közös képükhöz a következőket írta:

"A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé. Társaságában az ember rátalál a lelki békére, ahol a szavak elvesztik minden jelentőségüket!"

A végére hagytunk egy másik szívfacsaró felvételt, amelyen pedig Vilmos herceg keres fel a kórházban egy rákbeteg kislányt, aki kissé megilletődve, de nagyon boldogan élvezi kitüntető figyelmét.

Mára ennyi, viszlát!