Megvolt a nagy bejelentés. Kiderült, hogy Radics Gigi lett az új Tóth Gabi, vagyis ősztől ő lesz majd Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci mentortársa. Kiss Ramóna pedig Istenes Bencét váltja az X-Faktor házigazdájaként. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk vele, hogy mennyire izgul, mitől tart a legjobban, mit vár a leginkább, és így tovább. Aztán jött egy utcazenész.

Nem izgulsz, hogy ősztől majd élő adásban akár 1 millió ember előtt kell egy ilyen nagyszabású műsort vezetned?

(Itt Kiss Ramóna egyből lesápadt, de nevetve válaszolt.)

Igen, ezt így nem realizáltam, hogy 1 millió ember. A helyzet az, hogy izgulok, eddig is izgultam, most meg aztán pláne. De ez normális, mert szerintem akiben nincs némi félsz egy ilyen helyzetben, az nem egészséges vagy valami baja van.

Milyen volt, amikor megkerestek az X-Faktor műsorvezetésének ötletével?

Nagyon boldog voltam, amikor megérkezett hozzám ez a felkérés, és nagy örömmel vállaltam el. Beszéltem Bencével (Istenes), aki az én nagy elődöm. Tőle is és a korábbi műsorvezetőktől is sokat lehet tanulni, de nem célom, hogy ugyanolyan legyek, mint ők, hogy utánozzam Sebestyén Balázst vagy Ördög Nórit, esetleg elismételjem Bence poénjait. A feladatom az, hogy egy új, szőke csajsziként kiálljak a színpadra, megmutassam magam, segítsem a mentorok és az énekesek dolgát, a nézőkkel pedig elfogadtassam és megszerettessem ezt az új helyzetet, hogy én vezetem a műsort.

Milyen típusú műsorvezető leszel?

Nem a beskatulyázott, tipikusan butának beállított szőkenős sztereotípiát akartam az imént erősíteni, csak a pasi kontra csaj, Bence vs én ellentétpárra utaltam.

Mondtad, hogy nem akarod Bence poénjait magaddal hozni, hanem valami új színt szeretnél vinni a műsorba. Mi lenne ez? Kitaláltad már, hogy milyen leszel? Van valami elvárás a készítők részéről, hogy mit várnak tőled, milyen legyél?

A célom, hogy önmagam legyek. Bence is ezt javasolta, hogy ne játsszak szerepet, menjek ki a színpadra, mosolyogjak és élvezzem. Persze vannak nagyon fontos részek a műsorban, a szavazás, a pontos információk ismertetése, illetve azok a momentumok, amikben nem szabad hibázni, azokat be kell magolni, meg kell tanulni. Félek, nehogy egyszer rosszul mondjam be az applikációt. De közben ott van még az összes többi része az X-Faktornak, amikor improvizálni kell, azt nagyon várom.

(A beszélgetésbe ezen a ponton szállt be egy utcazenész Koncz Zsuzsa Köszönöm című dalának egy szál gitárra átírt változatával.)

Spontán szerenádozás az X-Faktor sajtóbuliján.

Egy utcazenész spontán szerenádot adott Kiss Ramónának, miközben interjúztunk vele, de sebaj.

Posted by Velvet on Wednesday, 17 May 2017