Vajna Tímea rettentően alaposan dokumentálta az útját Cannes-ba, ahova a férjével érkezett. A street style új nagyasszonya pedig idén egyelőre a kényelmet részesíti előnyben a francia városban.

Azt még nem láthattuk, hogy milyen estélyikkel készül a vörös szőnyegre - vagy, hogy egyáltalán készül-e ilyesmivel -, ám az biztos, hogy ebben az évben a fehér atléta (természetesen a Dior fajtából) és a kapucnis pulcsi (a Guccitól) központi szerepet kaptak a gardróbjában.

#cannes #port

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Good morning #cannes #cannes2017

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ám nem ő az egyetlen magyar híresség, aki éppen nagyon jól érzi magát külföldön. Ördög Nóra - aki jelenleg az Ázsia expresszt forgatja - Laoszban esik egyik ámulatból a másikba, és az élményeit szerencsére nem tarja meg magának, hanem az Instán közvetíti. Így például tudjuk, hogy vasárnap egy vízesés látogatott meg, és ennyire örült neki:

De az Instagramon se mindig csak a móka és kacagás megy. Justin Bieber például egy kifejezetten megrázó dologról számolt be az életéből: bal szemén kötőhártya-gyulladás van! (Csak nem akkor kapta el tán, mikor együtt pancsolt a rajongókkal?) Ez pedig annyira mélyen érint, hogy egyből 5 (!) fotót is posztolt róla, amiket most nem fogunk mind megmutatni, csak azt, amelyiken szerinte látszik az állapota:

You can see it better here

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,