Jó reggelt kívánunk mai lapszemlénkhez! 

Ahogy arról már beszámoltunk, Liptai Claudia nagy valószínűséggel otthagyja a TV2-t, a részletek azonban még elég homályosak, a comment.blog ugyanis azt állítja, lejárt a műsorvezetőnő szerződése, a TV2 viszont ezt tagadja, és azt mondja, Liptai inkább a kisfiával szeretne időt tölteni a közeljövőben, amit a csatorna tiszteletben tat.

Na, a legújabb fejlemény a csatornánál az, hogy Gundel Takács Gábor viszont hamarosan aláír egy szerződést náluk, és ismét újra az Áll az alku című műsort fogja vezetni.

Gundi jó szakember, népszerű, az Áll az alku vele sikerműsor volt, és az is lesz, mert megszületett a megállapodás. Ha­marosan aláírják a szerződést is. Feltételezem, nyáron elkezdődik a forgatás, mert az Áll az alkut ősztől műsorra tűzik.

- ezt egy informátor állította a Borsnak, a TV2 szerint azonban korai szót ejteni az őszi műsorokról. Egyébként akármi is lesz a végkifejlet, azt tudni kell, hogy Gundel Takács a NuMuvee független műsorgyártó céggel áll szerződésben, így a műsorvezető személy szerint sehova sem köteleződik el, akármilyen műsorra kap is felkérést.

Foglaljuk gyorsan össze, mi történt még a világban:

  • Muri Enikő tinédzserkorában gyakran veszekedett anyukájával, ezért jobbnak látta, ha inkább a saját halálát kívánja, mert akkor kevésbé lenne ilyen feszült kettejük viszonya. Akkor szokott le erről a gondolatról, amikor egy fekete csuklyás alak ücsörgött a kanapé szélén rendszeresen, ő pedig egy szakember segítségével arra jutott, hogy ez csakis maga a halál lehet. Mivel mindenhova követte őt, ezért inkább tisztázta a viszonyát anyukájával. Ezt a Bors írta meg, a LifeNetwork Utazás a lelked körül című műsorára hivatkozva.
  • Hódi Pamela nyár elején megy hozzá Berki Krisztiánhoz, az esküvőre pedig jól kíván kinézni. Ezt fogyókúrával valósítja meg, ami nagyon szigorú alapokon nyugszik: kerülnie kell a szénhidrátot és így a cukrot is, az egyetlen dolog, amit fogyaszthat, az a zsír. Pamela azt mondja, sokféle diétát kipróbált már, de egyelőre ez tűnik a legcélravezetőbbnek. A részletekről a Blikkből tájékozódhat. 
  • A hvg.hu a Depeche Mode Hungary Facebook-oldalon kifigyelte, hogy a zenekar énekese, Dave Gahan együtt fotózkodott egy rajongójával a CBA-ban. Ez az élethelyzet azért alakulhatott ki, mert a Depeche Mode ma este koncertezik a Groupama Arénában. 
  •  Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella csak 5-6 órát tud koncentrálni a tanulásra egyhuzamban, ezért ilyenkor mozog. Meglepő fordulat, de a többi, vizsgázó fiatalnak is inkább ezt ajánlja nassolás helyett
  • VV Soma még csak 500 ezer forint körüli összeget költött a 36 milliós nyereményéből, írja a Blikk. A legfontosabb eszköz, amelyet ezidáig beszerzett magának, egy videokamera. Célja vele, hogy minél hamarabb betörhessen ő is az internetbizniszbe, és videoblogot indítson. A nők viszont a műsor óta folyamatosan szétszaggatják a szerelmükkel, de ő kitart jelenlegi barátnője, Luna mellett. Kérdés, mi lesz akkor, ha még sikeresebb lesz a szakmájában. 

Két-három hét múlva kiadom az első blogepizódot, amihez Istenes Bence adta az ihletet. Emiatt megtanultam vágni is, mert ez érdekel, és úgy érzem, kíváncsiak rám az emberek.