Egy román származású wannabe-színésznő, a Londonban pincérnőként dolgozó Viviana Ross a Chiltern Firehouse luxushotelben szolgálta ki Orlando Bloomot, ami oda vezetett, hogy kisvártatva a színész szobájában estek egymásnak.

A bökkenő csak az volt, hogy Bloom másnap reggel korán távozott, a szállodaigazgató meg benyitott hozzá, és meztelenül talált Rossra az ágyban. A kaland végül az 21 éves nő állásába került, de ő azt mondja, megérte, mert hihetetlenül jót szexelt a színésszel.

Egyik barátnője szerint Ross a műszakja végeztével átöltözött, majd a hotel bárja előtt teljesen véletlenül futott össze a színésszel, akit nem sokkal korábban szolgált ki. A pincérnő állítólag nem dobott hátast attól, hogy egy hollywoodi sztár keresztezte útját, de szimpatikusnak találta Bloomot, ezért beszédbe elegyedett vele. A színész ekkor csapott le a kínálkozó lehetőségére, és meginvitálta szobájába egy italra.

Persze, hogy igent mondott. Csak úgy szikrázott közöttük a levegő. A hotelszobában megittak egy gin tonicot, majd csókolózni kezdtek. Bloom volt az, aki kezdeményezett

– ismertette a hódítás részleteit a barátnő.

Az átszexelt éjszaka után a színész másnap kora reggel egy interjúra miatt lépett le, Ross viszont a szobájában maradt. Amikor a szállodaigazgató benyitott hozzá, és meglátta, hogy meztelenül fekszik az ágyban, csak annyit kérdezett tőle:

„Itt dolgozol?”
„Igen, miért?”

– kérdezett vissza a pincérnő.

Főnökre szó nélkül faképnél hagyta, majd egy órával később SMS-ben közölte vele, hogy ki van rúgva. Az indok az volt, hogy túl közeli viszonyba került egy vendéggel.

Barátnője szerint Rosst elég rosszul érintette a dolog. Már csak azért is, mert nem pincérnői minőségében, hanem magánemberként, a szabadidejében feküdt le a színésszel. Döntését ennek ellenére nem bánta meg.

Azt mondta, hogy csodásan érezte magát vele. Nagyon jó a teste és kivételes szeretőnek bizonyult. Ami köztük történt, nem volt más, csak egyéjszakás kaland. Egyikük sem várta, hogy bármi egyéb is kisülhet belőle. Bloom nem adta meg neki a számát, így valószínűleg fogalma sincs róla, hogy mi történt vele. Azt hiszem, mérges lenne, ha megtudná, hogy kirúgták.

Ross egyébként kifejezetten azért költözött Londonba, hogy előremozdítsa filmes karrierjét, de a nagy áttörés egyelőre nem jött neki össze. Eddigi egyetlen szerepe a Once Shot Left című független akciófilmben volt.

Via The Sun