A napilapok reggeli híreiből, sok fontos dolog kiderül, ami nélkül nem kezdődhet el egy tisztességes hétvége. 

  • Például a Blikk beszélgetett az RTL Klub Reggeli műsorvezetőivel. Peller Anna elmondta, hogy férjével milyen zsúfolt napjaik vannak. Minden nap reggel négy tízkor kelnek és sietnek Pilisvörösvárról, hogy átérjenek a Nagytétényi útra, a Reggeli stúdiójába hatra. Negyed tízig tart az adás, onnan a színésznő vagy a szinkronba rohan, vagy próbára. Este pedig játszik az Operettszínházban. 
Az utóbbi hetekben megnőtt a napi kávéadagja, és a sminkesek is sokat segítenek neki, hogy a fáradtság ne látsszon rajta. 

Eközben férje Lukács Miklós mos, főz takarít és megy a gyerekért az óvodába. Cserébe viszont a hétvégéik sem könnyebbek, mert állandó fellépések vannak, ahol Peller Anna énekel, férje pedig kíséri harmonikán. 

  • Malek Andrea pedig a Bestnek adott interjút válásával kapcsolatban. Az énekesnő hét évig volt Princz Gábor felesége, akitől két fia született. 2000-ben váltak el, kilenc év múlva ment hozzá Walter Lochmannhoz, akitől 2010-ben született a kislánya. Tőle is hét évvel később költözött el. 

Malek a válásai után is jó viszonyt ápol az előző férjeivel, hiszen mindkét kapcsolatból születtek gyerekek. A legfontosabb számára, hogy ők ne érzékeljenek semmit a feszültségből. 

Malek Andrea kislányával!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek hétvége mellé: ezért iszik sok kávét Peller Anna

A színésznőnek és férjének nagyon húzós napjaik vannak mostanában.

1 · May 26, 2017 07:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments