• Gáspár Bea sikeresen tör előre a gasztronómia világában, főzős blogját rengetegen látogatják a Bors információi szerint.

Olyan módon kívánom átadni Nektek a gasztronómia iránt érzett elhivatottságomat, hogy akkor is kedvet kapjatok a főzéshez, ha eddig nem tartozott a kedvenc tevékenységeitek közé.

- írja férje Facebook oldalán.

Kiderült, hogy Gáspár Győző felesége nem csak online mutat be recepteket, hanem szívesen vállal fellépéseket is. Egy rendezvényszervező szerint 200 ezer forintért a Konyhafőnök VIP győztese közönség előtt megfőz valamit, fényképeszkedik és még autogrammot is ad. 

Blikkből az is kiderül, hogy Gáspár Bea a sikerek mellett nagyon szenved a túlsúlyától, ami pajzsmirigy problémái miatt alakult ki. Az egész család segíteni akar, a családfő elmondta, hogy akár Ausztráliáig is elmegy, hogy feleségének megfelelő orvost találjon. 

  • Varga Viktor és Cynthia Dictator már a gyerekvállalásról gondolkodik. A Borsnak elmondta varga, hogy megkomolyodott és képes másra is koncentrálni saját magán kívül. 

Sokszor szóba került nálunk a gyerekkérdés. Már csak azért is, mert szinte ugyanúgy nézünk ki. Kíváncsiak vagyunk, hogyan fog kinézni a gyerekünk. 

Az énekes azt is elmondta, hogy mindenképpen ikreket szeretnének, de még nem most, szeretnének még 8 szabad évet, hogy aztán elkötelezzék magukat a gyermekeik iránt. 

  • Gundel Takács Gábor pár napja régi sérelmeiről beszélt a Story4 TV adásában.  Elmondta, hogy régebben  Vitray Tamás, a magyar tévézés legendája miatt távozott a közmédiától.

Vitray is megszólalt az ügyben:

Ő akart elmenni, és őt igazolta később az élet, mert mihelyst más műsorformákban jelent meg, kiderült, hogy nagyon tehetséges. (...) Sok műsorát láttam már és nagyon  jók.