Nem volt olyan rég (egész pontosan péntek reggel), hogy megmutattuk Vajna Tímeát, amint Saint-Tropez-ban táncikál egy asztalon sok más nőtársával egyetemben. Beláthatjuk, hogy nem telt el sok idő azóta, mégis, már hét, egészen más jellegű tartalom került ki az Instájára. Szólunk előre, hogy egyiken sem karikás a szem, nincs másnapos fetrengés, vagy bármi, ami az üzletasszonyhoz méltatlan lehetne.

Van viszont lassított felvételben vonulás, bikiniben pózolás (sok), és őrületes jetskizés (manapság ez a divat Cannes-ban). Micsoda változatosság, dönteni se tudunk, melyiket mutassuk meg önnek, dehát ezért Instahíradó az Instahíradó, hogy semmit se titkoljunk el. 

Kezdjük a kedvenccel, a vonulással. A zenét meghallva megértjük, ha az ellenkező irányba szalad hirtelen. 

#monaco #montecarlo #ralphlauren

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ezt is igen kedveljük, nézze meg, milyen tehetségesen rugóznik egy jacht zuhanyrózsája alatt spontán, féllábon, szabadon hagyott oldalmellel. 

@triangl ⚓️👙 #triangl #summer #summervibes #cannes

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 Hálistennek ilyet is tud: 

I showed some new tricks for my father #timijetski

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 Most folytassuk inkább Kulcsár Edinával, aki veszélyes helyszínen mutatja meg a térdét a szemben lakóknak. Aggódunk a testi épségéért, ugyanakkor bízunk az egyensúlyérzékében.

Sarka Kata merész, de csinos ruhaneműt öltött magára, bár ő sem lenne biztonságban, ha hirtelen le kellene hajolnia valamiért.

Ma is @lifetvhungary 💕 #lovemywork #today #happyday #perfecteverything 💖

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 Végezetül tekintse meg Tóth Gabi legújabb, smintelen szelfijét. Manapság divatos ilyen fotóval haknizni a neten, de ahogy a kommentekből látható, sosem nyerheti el mindenkinek a tetszését. Középút nincs, van, aki imád így ránézni az énekesnőre, mások viszont megriadnak. 

☀️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Ön melyik táborba tartozik?

Köszönjük, hogy velünk tartott!